Op Zondag 17-9-2023 heb ik mijn Certificaat behaald voor Kundalini Yoga Coaching level 2 en de Akara Numerologie.

Wat is Akara Numerologie:

Het is de Tantra Yogische Numerologie, een systeem van zelfinzicht gebaseerd op de datum waarop we geboren zijn, heeft wortels in yoga- en tantrische leringen. Yogische Numerologie is een functionele aanvulling op de leringen van Kundalini Yoga en biedt op basis van de tijd en geboortedatum inzicht in welke aspecten van het zelf mogelijk al sterk zijn, of versterking nodig hebben. Het is ook bekend als Tantrische of Akara Numerologie.

Yogische Numerologie is gebaseerd op numerologie als de wiskunde van het universum en de wijsheid van de Tien Lichamen. Het is een eenvoudig en toegankelijk hulpmiddel voor waarzeggerij om het pad, de vaardigheden en de aard van de menselijke ziel te verlichten.

De gave van Yogische Numerologie ligt in de snelheid, eenvoud en nauwkeurigheid ervan. Het helpt de beoefenaar hun aard te begrijpen en praktijken te identificeren die hun zwakheden kunnen versterken of hun aangeboren sterke punten kunnen benutten. Door de toepassing van Yogische Numerologie en de technologie van Kundalini Yoga heb je het vermogen om je eigen leven te veranderen.

Dit systeem is een krachtige aanvulling op therapeutische modaliteiten. Het biedt een nauwkeurig referentiekader en een plek van waaruit u kunt beginnen.

De Akara Numerologie is dus een verrijking in mijn Coaching Trajekt .

Voor meer info. zieKlik Hier

Voor meer informatie ga naar:Klik Hier

Tot Ziens

Ingrid Kramer