Over mij

Over mij

Als Hoog Gevoelige man of vrouw voel je je vaak onzeker en heb je bevestiging nodig vanuit je omgeving.

Je voelt je een “Outsider” en niet verstaan en weet niet goed met je hoog gevoeligheid om te gaan.

Je doet zo je best om anderen bij te staan, want je voelt intuïtief aan wat er in anderen om gaat en neemt vaak onbewust de energie van de ander over en raakt uit harmonie in disbalans.

Doodvermoeiend, maar je bent een vechter en weet door te gaan tot je werkelijk niet meer overeind kan staan. Een Burn Out ligt op de loer en vindt het leven onaangenaam.

Een depressie als gevolg en wil eerder uit-dan in verbinding gaan. Deze problematiek voel je fysiek en ook op het gebied van intimiteit ben je de liefde, passie en verbinding kwijt.

Het is mij niet vreemd:

Ook ik ben als Hoog Gevoelige Vrouw door een periode van strijd, verdriet, twijfel en onzekerheid gegaan, omdat ik niet wist hoe ik met mijn Hoog Gevoeligheid om moest gaan.

Mijn moeder stierf op mijn vijfde jaar aan Lupus en toen viel de binding binnen het gezin uit elkaar. Een vader, twee broers een huishoudster en ik werden vreemden van elkaar.

Ik voelde anderen heel goed aan en slaapwandelde, hoorde s’ nachts geluiden, zag schimmen, maar wist ik er niet mee om te gaan.

Het voelde me als een “Outsider” en beschermde mezelf door in mijn eigen wereld te gaan.

Eenieder zorgde op zijn manier het hoofd boven water te houden. En ik probeerde met alle winden mee te gaan, zodat ik liefde kon ontvangen en de vrede kon bewaren maar liep regelmatig tegen het tegenovergestelde aan.

In de pubertijd was ik op het gebied van intimiteit heel nieuwsgierig en vrij, maar verwarde seks met liefde en gaf geen grenzen aan. Door cursussen persoonlijke ontwikkeling, coaching en o.a. mijn Tantra studie in India (Osho Centre) heb ik ook daar anders mee om leren gaan.

Ik was nooit goed genoeg en “Never Give Up! Was mij geleerd van jongs af aan en ben als een vechter de strijd dat ”leven” heet aangegaan. Ik mocht niet falen en moest leren en leren en mijn “mannetje” staan!

Van Strijder naar zachtheid en Zelfliefde:

En ja toen heeft een “Burn Out” binnen het onderwijs mij tot inzicht gebracht dat ik een andere richting in moest slaan en koos voor mijn missie, dat wat mijn hart me ingaf en ben naar India gegaan en kwam Tantra tegen en ben deze levensvisie aangegaan en erna in Nederland vele trainingen aangegaan op het gebied van Tantra/Sjamanisme, Kundalini Yoga en Quantum Hypnose. Als Tantra/Kundalini Yoga Coach, Energetisch Healer/Reader en Quantum Hypnose Coach , heb ik nu 20 jaar mijn bedrijf en heb vele mensen in hun kracht gebracht.

“Verander de wereld, begin bij jezelf”

Spinoza

Wat brengt het jou?

Door Bewust in Contact met je ware zelf te komen kun je werkelijk vol zelfvertrouwen en lichtheid in het leven staan. Ook op het gebied van intimiteit. Door mijn levenservaring en deskundigheid kan ik je navigeren naar de liefdevolle, stralende innerlijke kracht in jou. De Magie van Energie is namelijk niet alleen van mij maar ook van jou!

 

Dit is wat een klant zei over mij:

 “Je bent het NO Nonsens type die spiritueel is en met beide benen op de grond staat.

Dat kan confronterend zijn, maar het schept helderheid, het is puur. Je bent niet alleen mijn coach maar ook een healer die met de Magie van energie om weet te gaan. Die helder weet en voelt wat ik lichamelijk en geestelijk nodig heb, zelfs op afstand.

Je brengt veel met humor, daar hou ik van.

Je hebt een brede kijk en vindt iets niet snel gek op het gebied van intimiteit.

Je werkt vanuit verschillende disciplines en pakt iedere keer de juiste.

Je geeft me een veilig gevoel waardoor ik mijn mond open durf te doen.”