Hierbij nodig ik jullie uit voor het bijwonen van dit prachtige en krachtige ritueel die je niet alleen dichter tot je ware zelf maar ook dichter tot elkaar zal brengen.

Maandag 30 Mei bij  Nieuwe Maan van 19.30 uur tot 22.00 uur ( inloop vanaf 19.00 uur) aan de Cleyburchstraat 16A ,te Rotterdam.

Aanmelden via : Klik Hier  

De 13de Rite van de Munay Ki is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden.

Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.
Dit geldt voor alle vrouwen.
De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven”.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.
In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s).

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.
Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Maandag 30 Juni bij  Nieuwe Maan van 19.30 uur tot 22.00 uur ( inloop vanaf 19.00 uur) aan de Cleyburchstraat 16A ,te Rotterdam.

Het is voor mij een eer om deze Rite te mogen begeleiden.
Bijdrage: €35 p.p.  Je bent pas aangemeld als de bijdrage is over gemaakt op rek.nr. NL13INGB0005228862 t.n.v Jivas, I.M. Kramer. . Laat je het bijtijds weten mocht je verhinderd zijn , dit omdat er maar plek is voor 8 mensen die allemaal een plekje wensen.


Aanmelden via :

Klik Hier  

Neem op de avond zelf één mooie roos mee en een tekst, lied, mantra of gedicht dat jou raakt.

Namasté,