Leven vanuit Liefde,Lef en Vitaliteit

Ben jij toe aan innerlijke rust, liefde harmonie en vitaliteit?

 

Het leven met hoog gevoeligheid heeft een kwaliteit, maar welke kwaliteit?
Je wil af van die onzekerheid en twijfel, waardoor je afhankelijk wordt van een ander  hoe zij erover denken of ergens in staan.
Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar je bent het vertrouwen kwijt in de kracht van Spiritualiteit.
Je steekt veel tijd en energie in anderen om hen bij te staan en er zijn veel “energieslurpers” maar weet niet hoe daarmee om te gaan.

Misschien schaam je je voor je lichaam of durf je jezelf niet te uitten want dan word je gezien. De intimiteit ligt daardoor op een laag pitje en zou het graag anders zien.
Je wil graag weer ongedwongen jezelf zijn.
Het piekeren en de onrustige nachten breken je op.
Je zit in een depressie of het hangt ertegen aan. Ga dan een  kennismakingsgesprek en live sessie ( 1 á 1,5 uur ) voor €69 of een GRATIS kennismakingsgesprek zonder live sessie aan.

P.s.Zie ook onder AANBOD andere sessies die je eventueel aan kunt gaan.

GRATIS Kennismakingssessie.

Wat als je als strijder de overlevingsmodus aan blijft gaan?

Het is allang bewezen dat stress de grootste boosdoener is en als je hoog gevoelig bent, dan loop je daar snel tegenaan, vooral in dit jachtige bestaan.
Als jij jezelf niet in acht neemt en jezelf wegcijfert en zelfs jezelf blijft “slaan”, zo van had ik maar …of zie je nu wel …..en geloof je wat jouw mind je verteld, omdat je denkt dat die je controle schenkt en je niet vertrouwt op wat het universum je brengt.

Als jij als strijder puur vanuit doorzettingsvermogen en kracht door zou gaan, zo van “Stel je niet aan!”
Dan krijgt je immuunsysteem een flinke optater en richt je je gezondheid grote schade aan.
Er ligt tevens een depressie op de loer of je raakt opgebrand. Het kan je je baan kosten of je relatie gaat eraan. Vrienden raak je kwijt en je voelt je er alleen voor staan. Ga dan een gesprek  per telefoon en vervolgens een live sessie voor €69 aan of een GRATIS kennismakingsgesprek .

P.s.Zie ook onder AANBOD andere sessies die je eventueel aan kunt gaan.

“Your Travel Agent to Inner Peace.”

 Als je met mij werkt dan:

  • kom je Bewust in contact met wie jij in wezen bent.
  • Je zult beter met je gevoeligheid om kunnen gaan, waardoor je vanuit meer zelfvertrouwen leeft en je niet meer uit het veld laat slaan.
  • Ook leer je beter met je energiehuishouding om te gaan, je leert je grenzen te bewaken, waardoor je fitter de dag door komt en er stabieler in kunt staan.
  • En ik reik je krachtige Quantum Hypnose sessies aan.
  • Je voelt je vitaler en krijgt een meer positieve kijk op het geheel waardoor je straalt en ook je libido omhooghaalt.
  • Je bent makkelijker in staat in verbinding te zijn met jezelf en van daaruit met de ander. Vanuit deze verbondenheid zal de liefde en intimiteit toenemen.
  • Daarbij leer je omgaan met jouw spirituele kracht. Kom Bewust in Contact met de Magie van energie. Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Plan een kennismakingsgesprek

Wil jij daadwerkelijk vanuit liefde in verbinding staan met jouw kracht en spirituele hogere macht, neem dan alvast de eerste stap die jouw leven een wending zal geven.

Als Quantum Hypnose/Holistic Life Coach (vanuit de Tantra en het Sjamanisme) , Energetisch Healer en Vitality coach vanuit de Kundalini Yoga traditie, bied ik jou een kennismakingsgesprek en live sessie met korting aan.

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingsgesprek met live sessie.