Reviews

Coaching Traject

Hoi Ingrid,
Hier mijn review:
Een aantal jaar geleden ben ik in contact gekomen met Ingrid door bij haar een Mantra sessie te doen. Ik voelde mij meteen vertrouwd en op mijn gemak bij haar. Dit komt naar mijn mening door haar warme en open uitstraling. Alles kan je met haar bespreken. Niets is raar.
Omdat ik na diverse trainingen en cursussen nog steeds in dezelfde vicieuze cirkel zat besloot ik dat het tijd was om het anders aan te pakken.
Daarom besloot ik om een coachingstraject bij Ingrid te gaan volgen. Zij werkt met de Quantum Hynose methoden.Binnen deze vorm van hypnose wordt er gebruik gemaakt van Quantum timeline jumping. Al na de eerste sessie merkte ik verandering. Ik voelde mij blijer, opgeruimder en positiever. Ook de omgeving reageerde veel positiever op mij.
Daarnaast had ik een doel. Promoveren naar een leidinggevende functie. Mijn droombaan. Ik was al twee keer afgewezen. Dit was mijn laatste kans.
Vanaf dat moment hebben we de sessies volledig gericht op mijn droombaan. In deze sessies groeide  mijn vertrouwen, liet ik oude overtuigingen los, met als resultaat dat ik mijn droombaan nu heb. Door Ingrid weet ik nu dat alles mogelijk is.
Angelique

Quantum Hypnose sessie

Ik vroeg Ingrid om een Quantum Hypnose sessie vanwege mijn maag/keel/slokdarm. Ik loop al een tijd voor onderzoeken in het ziekenhuis. Door de sessie wilde ik erachter komen wat de oorzaak is en mijn eventuele overtuigingen die mij blokkeren voor genezing.

Na een paar dagen kon ik zeggen, dat ik na mijn sessie met jou ongeveer geen maagklachten meer heb gehad 🙏❤️

Onderzoeken en biopten daarna waren allemaal goed en ik heb heel sporadisch een heel klein beetje “last”, maar meer dat er aangegeven wordt dat er iets niet lekker zit. Mijn lichaam als mijn vriendin 🥰

Bedankt Ingrid ♡

Marianne

Coaching Traject

ben al langer dan 10 jaar in beeld bij de GGZ en heb nogal wat trajecten doorlopen. Daarnaast ben ik spiritueel aangelegd en begon ik mij steeds meer te beseffen dat een psychisch traject misschien niet de richting is om op te gaan. En toen, kwam Ingrid op mijn pad. Zo moest het zijn! Na 2 á 3 losse afspraken heb ik mij aangemeld voor een coaching traject van een halfjaar. Ingrid is een goede… zij voelt alles haarfijn aan en zet jou met liefde op je plek. Zij is er voor jou en evalueert regelmatig of de kernpunten waaraan je wil werken nog up to date zijn.

Zij gaat samen met jou kijken naar wat je nodig hebt (en dan zeg ik echt nódig). Dat doet zij met liefde, meditaties, aarde-oefeningen, massages, spirituele reizen, kwantumhypnose, chants, en nog veel meer.

Na een halfjaar met Ingrid vertrouw ik nu nog meer op mijn eigen intuïtie, voel ik mij zelfverzekerder en veel lichter. Ook heb ik veel zelfliefde gekregen en heb ik nog meer zelfkennis/ inzichten gekregen èn ze geeft je de nodige tools mee. Zij heeft simpelweg perfect ingespeeld op mij en ik geloof dat zij dat bij ieder kan, wanneer diegene op haar pad komt!

Mijn voornaamste klachten zijn somberheid en angst. Door Ingrid heb ik mijn eigenwaarde weer terug gekregen en haar coaching werkt nog steeds door. Ècht, dit was het waard.

Bedankt Ingrid ♡

Jennifer

Coaching Traject

Ingrid vind ik een prachtige combinatie van nuchterheid, profesionaliteit en spiritualiteit. Niet te vergeten haar dosis humor. Essentiele onderdelen wat mij betreft voor coaching op maat.

Wat ook helpt in mijn proces is dat ze een persoonlijke noot toevoegt aan haar sessies, waardoor ik hoop kreeg. Het pad naar een lichter rugzakje is haar niet vreemd en het sterkt mij te weten, dat ook zij in het verleden zijpaden betrad of de weg kwijt was. Ik ben niet alleen!

Een appje met een vraag of om iets te delen tussen de sessies door is haar nooit te veel – en gut, juist zij begrijpt zo’n transformatie proces als de beste. (Bewust;)) contact is dan bijna een lifeline voor mij.

Ik groei en zij kijkt met een glimlach met me mee.Priceless<3

Cynthia

Zen Tarot

Na vele intensieve jaren was mijn leven een chaos, belande ik in een burnout en kwam op hetzelfde moment bij Ingrid terecht.
Zij heeft mij geholpen, mijn leven weer op de rit te krijgen, door in praktische zin weer richting te geven met behulp van de kaarten, maar ook de weg naar binnen toe.

Ingrid heeft vele kwaliteiten die ze inzet, ze voelt feilloos aan wat er op welk moment nodig is. Heel prettig zijn de oefeningen om te mediteren, om de weg naar binnen toe aan te gaan en de gesprekken. 

Indrukwekkend vond ik de healings met behulp van de sjamaanse drum om zo de onbewuste lagen  te verkennen en te helen.
Ingrid heeft een hele grote betrokkenheid die niet stopt bij het einde van het consult. Door tussendoor ook bereikbaar te blijven, gaat ze echt samen met je de reis aan.

Dankjewel

Marieke

Coaching Traject :

Als je in het leven al veel hebt meegemaakt op het gebied van liefde en relaties wordt je daarin erg onzeker.
Twijfels, bang zijn voor een toekomst en niet van je zelf houden spelen daarin een rol.
Ook vraag je je zelf af wie ben je nu eigenlijk en wat is het doel in je leven?
Een deel van die onzekerheden komen voort door gebeurtenissen uit je jeugd.

Door in contact te komen met Ingrid en de interesse in spiritualiteit ben ik dank zij Ingrid een ander persoon geworden en ben afgeweken van het pad die ik jaren lang heb bewandeld.
Dat het betreffende pad niet de juiste was heb ik ondervonden door meditaties, Kundalini Yoga en de diverse oefeningen die ik meekreeg om thuis uit te voeren waarbij ademhaling heel belangrijk is.

Na ruim een half jaar diverse sessies bij Ingrid te hebben gevolgd ben ik dankzij Ingrid zelfverzekerder geworden, van mezelf gaan houden en heb mijn liefde kunnen aangeven de vrouw die ik een aantal jaren ken.
Ben nu een erg gelukkig mens en zonder de sessies bij Ingrid zat ik waarschijnlijk nog in de situatie van daarvoor.

Ingrid, ik ben je eeuwig dankbaar dat je mij hebt geholpen en zou iedereen jou aanbevelen die worstelt met zichzelf.

Je leeft niet in het verleden, je leeft nu!

Peter

Lieve Ingrid,

Misschien een late mail aan jou, maar ik wil je toch even bedanken voor de Bewust in Contact massage vorige week .
Het heeft mij enorm veel rust en ontspanning gegeven, die ik op dat moment hard nodig had.
Zoals gebruikelijk voor de ontvanger (ik) naar gevoel te kort ,2 uur vliegt voorbij bij jou, het kan voor mij wel uren en uren duren.
De liefde die jij geeft en de aandacht voor mij persoonlijk, is ook echt het gevoel dat het voor mij persoonlijk is, waarbij iedere aanraking van het lichaam weer een verrassing was/is.
Jij geeft aandacht aan lichaam en geest waardoor ik op een gegeven moment het gevoel had dat ik ‘ergens anders’ was en niet in het nu met stress en problemen, maar echt kon ontspannen, heerlijk !
Zoals jij de behandel ruimte ,de tempel noemde, dat klopt ook, mij overviel het gevoel weer dat het mijn ’tempel’ is, zo persoonlijk voelt de ruimte aan als ik binnenstap en daar verblijf, een oase van rust, heerlijk.
Ik voel in de ’tempel’ alleen rust en een vertrouwd gevoel.
Ik zal zeker weer terug keren naar mijn ‘Atijiva’.

Ik wens jou veel liefde en kracht bij alles wat jij doet,

Herman

Via marktplaats bij deze bijzondere vrouw terecht gekomen. Wauw… Een Holistische life coaching sessie mogen ervaren. Zij heeft mij leren inzien hoe belangrijk het is om bepaalde “zaken” in je leven los te laten. Het healen van bepaalde chakra’s is een mooie ervaring om mee te maken. Krijg van verschillende mensen in mijn omgeving (ook onbekende) zowel verbaal als nonverbaal het gevoel dat ik er mag wezen! Negatieve energie heeft plaatst gemaakt voor al het positieve! Geweldig.. Naast het energetisch coachen heeft zij mij ook leren mediteren. Het aarden van jezelf als persoon.. Niet over twijfelen, gewoon een afspraak plannen.

Jeanet

Heb hier nu bijna mijn Life Coaching afgerond en ik ben heel blij dat deze dame op mijn pad heeft mogen verschijnen. Toen ik kwam zat ik totaal in onbalans, hoop opgekropte gevoelens en veel niet afgeronde zaken en de weg&balans totaal zoek. Dankzij haar leiding heeft ze met haar coaching mijn zelf helend vermogen aangesproken mij leren mediteren. Daarnaast heeft ze veel kennis op het sjamanistische vlak en de tantra levensfilosofie. Een aanrader.

Petra

Van de week had ik ’s nachts een beangstigende ervaring, want ik werd wakker met stekende pijn rond mijn hartstreek.

Paniek overviel mij. De huisarts heeft na onderzoek niets kunnen vinden, maar de pijn bleef. 

Ingrid Kramer heeft mij meteen de volgende dag een Reiki -behandeling gegeven, waarbij ik naast Reiki een visualisatiereis maakte naar mijn hart. Mijn hart werd warm en tijdens deze visualisatie ontmoette ik mijn zus met haar vriend op het strand in Australië. Dit alles onder begeleiding van Ingrid. Wonderlijk maar waar; de pijn is verdwenen. En als ik wederom last krijg in diezelfde streek, pas ik de visualisatie toe. Ik ben Ingrid heel dankbaar voor deze behandeling.

Hélene

Aangezien ik tegen innerlijke blokkades aan liep en er zelf niets meer aan kon doen, heb ik Ingrid gevraagd of zij misschien een oplossing wist. Ingrid had wel een idee en een afspraak was al snel gemaakt. Vanaf dat moment al, leek mijn leven al in een opwaartse spiraal te gaan.

Ik ben een collega van Ingrid maar ik werk anders en had geen flauw idee wat ze ging doen en wat er ging gebeuren. Een beetje gespannen maar vol overtuiging dat hier de oplossing lag ging ik met goede moed de behandeling in.

Wat daar gebeurde was zowel mysterieus en liefdevol als magisch. Moeilijk om onder woorden te brengen.

Na de behandeling voelde ik me licht, meer ruimte om te ademen, ik voelde vrijheid en ik leek zelfs slanker bij mij buik.

Er is een gewicht van mijn schouders gevallen.

De dagen erna voel ik weer de kracht om verder te gaan.  Ik ben rustig in mijn hoofd en ik maak me eigenlijk nergens meer druk om, het leven komt zoals het komt. Heerlijk.

Deze behandeling heeft mij veel gegeven, ik mag weer met mezelf verbonden zijn.

Dank je lieve Ingrid, je bent super ❤️

Marry

Bewust in Contact met je Goddelijke zelf.
Ik ervaar echt een reis door de tijd in mijn leven, in mijn jeugd als kind, pubertijd, en zelf bewust geworden van wie ik ben in het leven nu. Het was een heel warm welkom in de Tempel bij Ingrid thuis.
Een geweldig coach die je mee neem terug in elke moment in je leven en waar je stil staat van wat is er gebeurt en iedereen begeleid in deze reis naar je Goddelijke zelf.
Het was heel emotioneel voor mij, en er waren zeker momenten die best confronterend waren, want ik realiseerde me dat ik mezelf voor de gek hield op bepaalde gebeurtenissen in mijn leven.
Het was voor mij ook een openbaring de bepaalde denkpatronen die ik vroeger had.
Ik ben zo blij dat ik aan deze sessie heb meegedaan en wil zeker verder kijken in mijn coaching proces.
Ik werd hier bewust dat ik mezelf zoveel tekort heb gedaan en zeker met het ritueel v.d roos werd ik heel emotioneel ,
Aan alles was zoveel aandacht en liefde besteed.
Een mooie bijzonder reis.
Een aanrader voor ieder vrouw een herkenning dat we EEN zijn met Moeder Natuur en het Universum.
Ingrid, bedankt voor je liefde NAMASTE

Natalia

Ik moest een cadeautje bedenken voor de verjaardag van m’n vriendin. Ze heeft MS en zit in een rolstoel.

Nu had ik zelf pas een klankbelevings sessie bij Ingrid gehad. Het leek me een mooi cadeau.
Ik vond het leuk om haar van tevoren niets te vertellen over haar cadeau, dus ze wist ook echt niet wat er zou gaan gebeuren.
Het effect was zeer verrassend. Het was een bijzondere en intense ervaring, waar ze zich helemaal aan over had kunnen geven en zeer van heeft genoten en lang heeft nagenoten.
Om de nieuwsgierigheid te bevredigen, liet Ingrid zien welke instrumenten zij gebruikte. Mijn vriendin is gaan liggen.
Ingrid heeft van alles aan geluiden laten horen, om haar heen, zoals klankschalen, bellen etc. Ze was even helemaal weg van deze wereld.
Het moment erna was nagenoeg nog meer bijzonder. We zaten samen buiten, nog aan het nagenieten, toen er verschillende vlinders op mijn vriendin kwamen zitten, om de beurt. We werden er stil van.

De volgende dag appten we Ingrid hierover. Ze vertelde dat de vlinder voor ’transformatie ‘ staat en liefdesberichten van een overledene. Mijn vriendin dacht gelijk aan haar moeder, die kortgeleden overleden is. “Kan dat ook?”, was haar vraag. Ingrid kreeg kippenvel en dus een volmondig: ja. Ze trok een tarotkaart: intuïtieve communicatie. Boodschap hier is: ik vertrouw op mijn intuïtie. Één van de lastigste dingen voor mijn vriendin.

Mijn vriendin zat zoveel beter in haar stoel en in haar vel na deze beleving. Die dag kwam de fysiotherapeut voor mijn vriendin. Na afloop kwam ze me vertellen dat ik zo’n goed cadeau aan haar had gegeven. Ze vond haar anders met oefenen en veel beter in haar vel Deze klankbelevings sessie was heel bijzonder en intens! 

Paula en Annemarie

Je bent het NO Nonsens type die spiritueel is en met beide benen op de grond staat.

Dat kan confronterend zijn, maar het schept helderheid, het is puur. Je bent niet alleen mijn coach maar ook een healer die met de Magie van energie om weet te gaan. Die helder weet en voelt wat ik lichamelijk en geestelijk nodig heb, zelfs op afstand.
Je brengt veel met humor, daar hou ik van.
Je hebt een brede kijk en vindt iets niet snel gek op het gebied van intimiteit.
Je werkt vanuit verschillende disciplines en pakt iedere keer de juiste.
Je geeft me een veilig gevoel waardoor ik mijn mond open durf te doen.”

Paula van der Heijden

Hi Ingrid,

Er is iets heel bijzonders gebeurd!

Bij die detoxkuur horen 7 dagen darmspoelingen. De eerste 3 dagen liet ik ‘niets los’ bij het spoelen, ondanks dat je darmwand ernstige bevuiling bevat (mucuslaag).

Op de derde dag was ik bij jou. Wat er de vierde en de vijfde dag gebeurde met de darmspoeling kan je nauwelijks geloven: ik liet van alles los aan heel oud vuil! En ik moest tegelijkertijd heel, heel veel huilen. Ik belde mijn detox coach op, overigens een bijzonder spirituele maar ook stabiele man en hij vroeg of er iets ergs was gebeurd dat me heel verdrietig maakte. Ik vertelde het verbreken van mijn relatie en de chakra behandeling van jou. Hij was heel erg onder de indruk! Zijn feiten: als vrouwen ‘niets loslaten’ is er emotioneel iets ergs gebeurd. Dan levert de hele week spoeling niets op.  Dankzij jouw behandeling kon ik eigenlijk instantly mijn verdriet de ruimte geven ipv ertegen te vechten, stil te staan ipv door te gaan. Hoe overtuigend kan het zich openbaren…?

Ik ben je ontzettend dankbaar voor het cadeau wat je me gegeven hebt. Nu wil ik nog gezonder worden en nog beter op mezelf letten. Graag boek ik over twee weken eenzelfde behandeling bij jou zodat je me inzicht kan geven in hoe het met me gaat en waarvoor ik in mijzelf nog beter moet zorgen. 

Rosa

De Bewust in Contact massage sessie die ik afgelopen vrijdag  bij jou heb mogen ontvangen ging mijn voorstellings vermogen voorbij en maakt dat, nu ik jou mail, een glimlach op mijn gezicht geeft en een gelukkig gevoel van binnen.
Een fijn huiselijk ontvangst, met een fijn gesprek, waardoor en misschien klinkt het gek, ik een verbinding met jou voelde en dacht, hier doe ik goed aan.
De spirituele kamer, zo kwam het op mij over, viel als een warme deken over mij heen en gaf mij gelijk rust en vertrouwd en veilig gevoel.
Bij de meditatie met de ademhaling werd deze rust alleen maar versterkt en het ontdoen van mijn kleding, voelde inderdaad als een “bevrijding”
De massage, ik noem het liever aandacht geven aan ieder deel van het lichaam EN geest, was met tederheid en kracht.
Bij de momenten dat jouw lichaam mijn lichaam aanraakte ging er een tinteling en rust door me heen, heerlijk .Dit alles wat ik omschrijf is maar een kort moment wat ik in woorden op papier kan neer zetten, er raast zoveel door mijn lichaam en hoofd heen dat er volgens mijn geen begrijpelijke zinnen van te maken zijn en alles positief hoor!.
Ook na de sessie, de aandacht en rust die jij aan mij bestede gaf mij het gevoel van, ik wil helemaal niet weg.
Ingrid je bent een geweldige vrouw met echte aandacht, tederheid, kracht en gevoel.
Dank je voor alles en tot de volgende keer.

Marjorie

Ingrid is een veelzijdige dame met veel levenservaring. Spiritualiteit is haar gave en samen met haar lieve karakter kan zij aan ieders spirituele behoefte voldoen.

Mijn ervaring met Ingrid is heel veelzijdig en ben erg blij dat ik van haar kennis en vaardigheden gebruik kan maken.

Dankjewel Ingrid.

Themby Pizanias

Dag lieve Ingrid,

Ja…ik moet zeggen dat ik het een hele bijzondere, bijna spirituele ervaring vond! Wauw… Het heeft mij echt meer inzicht gegeven over waar ik zit, en waar ik heen wil. Verder voel ik mij vollediger… Mijn lichaam meer een, van hoofd tot tenen. En alsof er een stukje stress naar beneden is gezakt. Meer een gevoel van, ‘ach ja…het is goed wat er komt’. Hoewel de stress ook op de loer ligt…

Toen ik thuis kwam, mijn ervaringen gedeeld met mijn man. Die vond het stoer dat ik dit gedaan had. Hij vond het ook wel een beetje ‘spannend’ merkte ik. Dat er iemand anders zo aan mij zat… Maar, ik merkte dat ik hem mee kon nemen voorbij het ‘aardse’/fysieke. Meer naar het andere. En vooral toen wij de Zen Tarot kaarten bespraken, kwam er veel herkenning, en inzicht bij ons beiden!

Ik wil je zo bedanken, voor je wijsheid! Je energie. Ik vond het mooi wat je zei, dat je je meer op de vrouw wil richten.
Ik denk dat er veel vrouwen zijn die hier heel veel aan hebben. Waar jij ze bij kan helpen. Thuis noemde ik jou een ‘geleider’. Daarmee bedoelde ik, dat jij de energie, de stroom begeleidt. Een hulp bent om het gelijkmatig te verdelen, weer met elkaar in verbinding te laten komen. Prachtig!
Ja hoor, je mag mijn feedback gerust plaatsen op je site!

Jolanda

Coaching Traject

Ik ken Ingrid al 7 jaar; voor diverse losse cursussen bij haar langs geweest.
Vorig jaar viel het me op dat ze mij op het juiste moment goede tips en advies geeft;
Ik voelde mij als vader op de achtergrond staan in mijn gezin; Ook sliep ik slecht en nam ik veel
zaken van mijn werk in mijn hoofd mee naar huis.
Daarom heb ik vorig jaar, in 2023 de stap gemaakt om bij Ingrid een coaching traject aan te gaan.
Ze helpt je met alle zaken die zich voordoen; niets is teveel of raar;
Je moet je dus wel openstellen om deze zaken aan haar te vertellen dan kom je verder;
Vertrouwen hebben in deze manier van werken;
Regelmatig is er een sessie om te bespreken hoe het gaat;
Maar ook op de mail, via de App is er communicatie; Wat dat betreft heb je soms dagelijks contact;
Je krijgt veel tips en (meditatie) oefeningen mee om hiermee thuis het “oude patroon” te
doorbreken;
Nu wil je het ook graag anders gaan doen op een andere manier, dat is soms best pittig, dagelijks
oefeningen; maar je weet waarom je dit wil ��
Nu na afloop van het traject ben ik blij dat ik dit heb gedaan; Ik slaap beter, voel me rustiger en heb
nu meer vertrouwen in de situatie thuis;
Ook heb ik nog de oefeningen achter de hand, die ik weer kan gebruiken als ik dat nodig vind;
zo, n proces kost tijd;
Ingrid bedankt voor de prettige manier van samenwerken.

Groet,

Pieter

Quantum Hypnose sessie

Ik vroeg Ingrid om een Quantum Hypnose sessie vanwege mijn maag/keel/slokdarm. Ik loop al een tijd voor onderzoeken in het ziekenhuis. Door de sessie wilde ik erachter komen wat de oorzaak is en mijn eventuele overtuigingen die mij blokkeren voor genezing.

Na een paar dagen kon ik zeggen, dat ik na mijn sessie met jou ongeveer geen maagklachten meer heb gehad 🙏❤️

Onderzoeken en biopten daarna waren allemaal goed en ik heb heel sporadisch een heel klein beetje “last”, maar meer dat er aangegeven wordt dat er iets niet lekker zit. Mijn lichaam als mijn vriendin 🥰

Bedankt Ingrid ♡

Marianne