Zo vermoeiend, alsmaar die twijfel! Kan ik dat? Ben ik wel goed genoeg? Staat het niet raar? Wat zal de ander ervan denken? Eeuwig die onzekerheid !Continue bevestiging vragen, zo van: “Zie ik er wel een beetje uit?” ”Ben ik wel duidelijk genoeg?” “Moet ik niet eerst….?” ”Kan ik niet beter….?” ”Wat denk jij ervan?” “Nee, ik moet eerst…..” Je laat jezelf niet zien want dan krijg je commentaar. En nee je deelt je mening niet, want dan vinden ze je misschien dom of raar of is het niet waar. En ja dan loop je de kans op tegengas of zelfs een strijd en daar heb je zo’n hekel aan. Je trekt je dan maar weer terug, lekker veilig in je eigen domein. Je denkt dan: “Zie je, had ik het nou maar niet gezegd of gedaan!” En spreekt misschien zelfs diegene die je geraadpleegd had voor advies erop aan. Daar kan ook weer een strijd uit ontstaan. En zo gaat het maar door. Je bent het spuugzat!

Wat als dit zo doorgaat?

Wat als hier geen verandering in komt? Als je bij alles kijkt naar wat een ander ervan vindt wie ben jij dan? Je loopt als het ware op eieren en aan jezelf voorbij, om overal aan te voldoen? Maar aan wat? Aan wie? Wie ben jij? Het weerhoud je om volledig jezelf te zijn, je bent alsmaar bezig vanuit een ”negatief” innerlijk dialoog, waarna je niet meer tot actie komt en je in je schulp terugtrekt en in een depressie geraakt waar je moeilijk uit komt. Wat als je jezelf niet durft te laten zien of horen en je blijft verbergen voor commentaar om de “vrede ”te bewaren? Hoe kan een ander dan weten wat er in jou omgaat. Wie ben jij? Wat denk jij? Wat voel Jij? En vooral als je hoog gevoelig bent is je energiesysteem wat eerder toe aan een rust moment, je bent gewoon eerder moe, wat als je dat niet onderkent? Je zou zo in een Burn Out kunnen geraken. Je kropt alles op en raakt verstopt, je blokkeert.

Hoe zou het zijn om vrij van deze beperkende gedachten te zijn?

Wat als je je jezelf kan leren accepteren en je grenzen aan kan geven, zodat de ander jou gaat zien en horen? Wat als jij weer vrij kan zijn en leven vanuit jouw essentie? Is het niet fijn om puur jezelf te zijn? En ja dan kun je riskeren dat iemand het niet eens met je is of je slaat de plank mis.

Ik herken het als geen ander.

Ja ik herken de onzekerheden die je beperken puur jezelf te zijn. Ik was van jongs af aan zo onzeker, dat ik altijd hoopte, dat men niet mijn mening vroeg of antwoord op een bepaalde vraag. Ik durfde mezelf niet te laten zien of horen, bang voor de gevolgen. Ja misschien vinden ze mij dan dom of niet lief. Je zult er versteld van staan. Ze noemde mij op school “De grijze muis” die uiteindelijk de andere kant op is geslagen en als “Warrior” is opgestaan. Ik leerde en studeerde en deed zo mijn best. Maar in mij bleef die negatieve innerlijke criticus resoneren en gaf moeilijk grenzen aan. Doodvermoeiend. Ik raakte dan ook in een Burn Out.

De weg naar innerlijke rust.

Toen moest ik wel een fikse stap terug doen en ben op advies van een coach gaan leren mediteren. Iets waar ik in eerste instantie geen heil in zag. Ik zag mezelf niet in lotushouding zitten, want ik ben een danser, doener. Ik mocht naar India en heb daar vele cursussen en actieve meditaties gevolgd. Het heeft mij veel gebracht. Daar ving mijn reis naar innerlijke rust aan. Ik begeleid NU vrouwen naar een leven vol passie, vrijheid, bewustwording van de vrouw die ze werkelijk zijn, puur volgens hun natuur. Weg met die onzekerheid, weg met die strijd, maar naar een vredig bestaan vanuit innerlijke rust.

Hier drie waardevolle TIPS waar je mee aan de slag kunt gaan:

  • Dient het onrustige gevoel van onzekerheid en twijfel zich aan, ga er dan eerst eens bij jezelf bij stil staan(zitten). Vraag niet direct wat de ander ervan vindt, want duizend mensen, duizend meningen. Ga eerst kijken: “Waar komt die stem vandaan?” Adem rustig naar je onderbuik en laat de opkomende emotie er gewoon zijn. Het zal je al wat meer rust geven als je erachter komt waar het vanuit het verleden vandaan komt en of dat NU nog zo geldt.
  • Onzekerheid lichamelijk? Ga voor de spiegel staan en kijk jezelf recht in de ogen en adem diep door naar de onderbuik. Bewust van je voeten op de vloer. Een rechte stand en spreek jezelf eens positief aan met “Ik hou van mezelf, Ik ben goed zoals ik ben. ”Deze mantra meerdere malen herhalen, zodat het meer in je systeem komt.”
  • Is er een bijeenkomst waar je tegenop zie. Geef jezelf de ruimte door een dik energetisch parelmoer kleurige jas van fel licht aan te doen. Zet daar desnoods rozen omheen, zodat de mensen buiten jouw energieveld blijven en jij de energie van je omgeving minder op zal pakken en dus meer energie over zal houden na de bijeenkomst.

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, en vanuit authenticiteit te leven.

Daarom bied ik jou mijn zeer waardevolle Gratis sessie aan:

“Ontdek de Goddelijke vrouw in jou.”

  • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
  • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
  • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
  • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
  • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou een Goddelijke sessie van 45 minuten aan.

Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke vrouw in jou door het leven te navigeren?

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingssessie: “Ontdek de Goddelijke vrouw in jou”.

Klik op deze link: Gratis sessie

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach en Master in Healing Energy.

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

 

 

 

 

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl