Blog

Spirituele Fitness Challenge.

Spirituele Fitness Challenge.

Het leven bestaat uit uitdagingen , klein en groot. Wat brengt het jou? Waarom gaan mensen überhaupt een uitdaging aan? Dit omdat je weet dat het je euforie schenkt, het laat je voelen dat je leeft en dat je groeit door ergens doorheen te gaan. En daarom bied ik jullie een GRATIS  9 daagse “Spirituele Fitness Challenge:” aan .

Lees meer
Info. Tantra met basic Experience.

Info. Tantra met basic Experience.

Als men vraagt: “Wat is Tantra?” dan is daar geen eenduidig alles omvattend antwoord op. Vele boeken zijn na te slaan over dit onderwerp en vele Tantrika kunnen er uitgebreid vanuit hun visie of stroming over vertellen, jaartrainingen, cursussen en workshops over...

Lees meer
De sensuele vrouw.(3 daagse)

De sensuele vrouw.(3 daagse)

Breng de sensualiteit in je naar boven. De drukte om je heen, de jaren zijn verstreken en vermoeidheid klopt aan, hoe wakker jij je sensualiteit aan? Moet jij in je leven veel van jezelf geven en ben je in de loop der tijd je sensualiteit kwijt ? Dan zijn deze...

Lees meer
De kracht van Mantra’s.

De kracht van Mantra’s.

WAT ZIJN MANTRA’S?

Het woord mantra is Sanskriet en is opgebouwd uit twee delen: man (denken/geest) en tra (instrument of hulpmiddel). Bij een mantra wordt er gebruik gemaakt van stemgeluid om het bewustzijn te veranderen. Door het chanten van een mantra ontstaat er een vibratie, die pure energie is.

Lees meer
Rite van de baarmoeder

Rite van de baarmoeder

De Rite van de baarmoeder.
Dit prachtige en krachtige ritueel die je niet alleen dichter tot je ware zelf maar ook dichter tot elkaar zal brengen. De 13de Rite van de Munay Ki is een geschenk aan jezelf.

Lees meer
De schaamte voorbij.

De schaamte voorbij.

Het is voor vele vrouwen werkelijk een behoorlijke issue om naakt voor de spiegel te staan. Ze gaan gebukt onder dat wat hen in het verleden is aangedaan waardoor deze schaamte is ontstaan. 
Schuld gevoel en schaamte, je komt er niet vanaf. Je leeft onder het “juk” van je verleden of wat anderen jou nog steeds als oordeel geven.​Maar wat als daar een oplossing voor is.

Lees meer
HSP Voorjaarscocktail voor jou!

HSP Voorjaarscocktail voor jou!

De veranderingen zitten in de lucht en het voorjaar dient zich aan! Je voelt de lentekriebels en loopt tegen onrust aan. Ja  verandering brengt onrust met zich mee, vooral voor jou als hoog gevoelige vrouw. Daarom hier een Voorjaarscocktail voor jou!

Lees meer

Bewust in Contact
met de Goddelijke vrouw in jou

7 Tips om te leven vanuit jouw volmaakte goddelijke zelf

Kom Bewust in Contact met de allerbeste versie van jezelf. I AM

Download NU