Holistische Liefdevolle Massage/Therapie sessie

De meest complete massage/therapy  sessie vanuit de holistische visie ( Tantra/Sjamanisme/ Quantum Hypnose ) dat alles met elkaar verbonden is en waarin Liefde de Bron.

” The totality of your body, mind and soul.”

Hoe ziet een sessie eruit?

 • Lichamelijke klachten komen vaak voort uit mentale en emotionele zaken die op dat moment spelen. En voorkomen is beter dan genezen.
 • We beginnen dan ook met een gesprek waarbij ik ook de Zen Tarot gebruik. Het zal meer inzicht geven waar je eventueel blokkeert en ik zal je inzicht geven hoe je ermee aan de slag kunt gaan, want ook al werkt één sessie diep op je in toch vraagt het jou om er thuis goed mee om te gaan, want  als je blijft doen wat je deed, zul je wederom krijgen wat je kreeg. Ook geef ik uitleg over Quantum Hypnose en de werking ervan.
 • Daarna gaan we naar “De Tempel” waar de massage tafel boven een Kristal Grid staat. Deze kristallen zorgen voor extra ondersteuning van de positieve helende energie in de ruimte.
 • Deze ruimte is van tevoren geschmutzt met speciale ruimte energie reiniger.
 • Het warme doeken ritueel zorgt voor een diepe ontspanning, een weldaad voor de huid.( Alleen niet in de zomer als het  al warm is )
 • Met de Sjamanen drum roep ik de hulp van de Spirits aan., met klanken vanuit het Sjamanisme ( oer volkeren)
 • Daarna zachte strelingen door handen en  o.a. veren en doeken, het wakker maken van een stukje  sensualiteit dat spanning bevrijdt.
 • Daarna ga ik je in een diepe ontspanning brengen via de Quantum Hypnose techniek en gebruik de Lemniscaat en Ankh voor het opsporen van blokkades en voor goede balans.
 • Daarbij ga ik met neutrale massage olie de massage beginnen. Je houdt desgewenst je ondergoed aan, maar aan een ieder de keuze.
 • Een massage van je kruin tot en met je tenen . Dus het gehele lichaam wordt gemasseerd ,behalve de edele delen, die worden niet gemasseerd al breng ik wel de energie van de 1e chakra met de hartchakra in verbinding door alleen mijn handen er te laten rusten. Een liefdevolle massage Bij vrouwen ook van de borsten.
 • Speciale muziek met een hoge frequentie zorgen voor een nóg diepere ontspanning.
 • Tot slot gebruik ik de klankschalen, waarna je nog even na blijft genieten.

Aanmelden via deze link  Klik Hier  

Bijdrage voor deze twee uur durende sessie  €199,- . Aanbetaling €50 ter reservering en het resterende bedrag contant.

Respons op een Holistische/Therapie sessie:

“Het is me zeer goed vergaan, ben zeer prettig bij jou weggegaan en heb zeker rekening gehouden met het vele water drinken.
Veel energie gehad de dagen erna en het voelde als een soort booster in mijn lichaam.
Het was echt helemaal super, wat heb ik genoten van jou. Ik heb voor de eerste keer zo’n mooie complete massage  mogen beleven, liefdevol en met passie, lichaamskunst ten top, als ik er weer aan denk gaat het nog harder stromen ,ik zit nog helemaal in de flow. Jij geeft niet een massage, jij laat me een massage ERVAREN. De twee uur waren zeker niet te lang voor mijn gevoel, hoe kan het ook anders je wordt in pincipe verwend met een heerlijke massage van top tot teen. Ik voel me gekoesterd door je. Ik was even helemaal weg. Het gevoel alsof ik in een tempel was vol rust en liefde. Vrede ,ja vrede. Even weg uit de hectiek van de maatschappij. Als ik thuis kom zet ik een lekker muziekje op ,zodat het nog even lijkt alsof ik hier ben, want ik wil dit gevoel zo lang mogelijk vasthouden.”

Liefs, Eric

Aanmelden via deze link  Klik Hier  

Bijdrage voor deze twee uur durende sessie  €229,- . Aanbetaling €50 ter reservering en het resterende bedrag contant.

Tot ziens

Ingrid Kramer