Een Kristalbad? Wat is dat?

Onze Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden.(zoals op het plaatje) Via deze centra en de energie lagen om ons heen ontvangen en zenden wij energie uit onze omgeving (de kosmos) en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.

Chakra’s kunnen verschillende niveaus van activiteit hebben. Wanneer ze open zijn worden ze beschouwd als dat ze op een normale manier functioneren. Sommige Chakra’s zijn niet open genoeg, en om daarvoor te compenseren zijn andere Chakra’s overactief. De ideale staat is die waarbij de Chakra’s in balans zijn. Dit is bepalend voor ons totale welzijn!

Aanmelden via:Klik Hier

Onder het bed is een GRID dat zijn de samengestelde kristallen op de Flower of Life( kosmische DNA) . Deze kristallen hebben een transformerende, helende werking en zorgen ervoor dat de energie van de Chakra’s weer in evenwicht komt. Het effect van deze kristal-heling, is het resultaat van de vibraties van de kristallen. Dit resoneert met onze cellen en wordt opgenomen. Ook de ongezonde cellen ontvangen deze helende energie. Wanneer je deze behandeling regelmatig ondergaat, kunnen de cellen en organen waar de Chakra’s mee verbonden zijn, helen.

Een kristalbadsessie werkt verjongend, reinigend en herstellend op de energie van het lichaam. Het kan zijn dat tijdens een Kristalbad heftige emoties of reacties opkomen.

De duur van een Kristalbad sessie is ongeveer 60 minuten. Met de Sjamanendrum roep ik de hulp van de Spirits op voor inzicht en heling waar nodig. De aanwezigheid van goddelijke energie wordt vaak ervaren tijdens een Kristalbad sessie. Zij werken namelijk met hun energie op jou, de tijd dat jij onder de helende kristallen ligt. De heling van een Kristalbadsessie werkt door op alle lagen van je Zijn: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel.

Als Reiki Master begeleid ik de persoon niet alleen ik stuur ook Reiki waar nodig en stel mij als wachter op en hou de persoon en de energie in de gaten.

Wat een Kristalbad sessie doet:

  • Zorgt voor verbeterde Balans van je levensenergie.
  • Stimuleert het ontwikkelen van je Spirituele bewustzijn.
  • Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt.
  • Maakt je Chakra’s schoon en zuiver wat doorwerkt op alle lagen van je Zijn.
  • Heeft een positieve invloed op je Cellen en communicatie tussen je cellen.
  • Zorgt ervoor dat negatieve emoties losgelaten en vervangen kunnen worden door positiviteit.
  • Harmoniseert je Chakra’s en geeft innerlijke rust.

Waar: Cleyburchstraat 16A, Rotterdam

Bijdrage : €69.

Aanmelden via:Klik Hier