Ja die onrust zul je wel herkennen, als je hoog gevoelig bent komt het nog eens drie keer zo hard aan! Een Tsunami van emoties en chaos breekt er al drie dagen van tevoren aan. Je merkt het in je omgeving, in de natuur en ook van binnen, je kunt er niet vandaan. Je verandert in een soort van Weerwolf rond volle maan!

Je bent ongeduldig, vliegt snel uit de bocht, huilt om niets en normaal denken kun je ook al niet! Je kan iedereen wel voor z’n kop slaan! Je wilt zeggen: “Ga uit m’n buurt, want ik sta niet voor mezelf in!” Maar je houdt je in en trekt je terug. Weet jij misschien hoe je ermee om kunt gaan?

Ja ik herken die “Weerwolf” en heb hier 5 Tips hoe je ermee om kunt gaan:

  1. Markeer in je agenda de tijd van Volle Maan en lees waar hij voor zal staan. Dan kun je er rekening mee houden en is er een soort Wake Up call en zul je niet overdonderd worden door deze tijd. Je bent dan al iets voorbereid.
  2. Maar ik kan je vertellen dat deze tijd van chaos nodig is om te ruimen. Om je te leren waar jouw valkuilen zitten en mag kijken hoe erin te gaan staan. Je gevoel is waar en vraagt je om je momenten van inkeer te nemen door te mediteren, pas op de plaats en kijk wat je gevoel je wilt vertellen. Je zult zien die “Weerwolf” kwam vanuit jouw verleden tevoorschijn en wilde zich niet voor niets laten zien. Hij wilde aandacht, liefde, geef hem een knuffel, en een warm bad. Dan krimpt de Weerwolf en veranderd in een zachte, lieve, mooie vrouw. ”The Beauty and the Beast “.
  3. En mocht die “Weerwolf” nog niet getemperd zijn, ga dan in klank, muziek en beweging de emotie aan, zodat het uit je lijf trilt en je uiteindelijk weer voor jezelf in kan staan.
  4. Wat ook helpen kan is hetgeen je dwars zit van je af te schrijven op een los vel papier. In geuren en kleuren. In jouw gesproken taal. Ga het daarna ritueel verbranden, laat het in rook opgaan, je zult zien dat het energetisch veel met je doet, je voelt je verlost en bedankt het universum voor de onvoorwaardelijke liefde. Dat lucht op!
  5. En kijk eens naar wat je wilt, tijd om daar bij stil te staan. Pak een Orakel kaart of volg een Volle Maan meditatie of ritueel bij mij. Het zal je inzicht geven wat er speelt en ga de Transformatie aan die zo sterk op zielsniveau werkt bij Volle Maan!

Iedere Volle Maan bied ik een “Volle Maan Ritueel “aan.

Hier kunnen max. 8 vrouwen aan deelnemen dus meld je bijtijds aan!

Waar: Cleyburchstraat 16a, 3039DD te Rotterdam

Tijd: Van 19.30 tot 22.00 uur

Bijdrage: €35 p.p.

Meld je dan NU aan.

Klik op deze link: Klik Hier

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach, Master in Healing Energy en Kundalini Yoga Coach

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

 

 

 

 

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl