The Best Start for the weekend.

“Leven vanuit Liefde, Lef en Vitaliteit.”

Een NIeuw programma  te Staluse Pera. Het Programma bestaat uit nu nog vijf losse avonden ,Relax, Be Happy en begin je weekend met JAP ( Jivas Abundance program)

Aanmelden via:  De bijdrage €35 per keer. Je kan uiterlijk tot één uur van tevoren via mijn mailadres of contactformulier aanmelden.

mail: Ingrid@ bewustincontact.nl

Of via het Contactformulier klik hier :

Programma:

Een NIeuw programma van 5  losse avonden te Staluse Pera.
“Ontspan, wees gelukkig en geef je weekend een vliegende start met het JAP (Jivas Abundance Programma)!
Herken je jezelf in het volgende?
– Je hebt een stressvolle baan en weinig tijd voor jezelf.
– Het leven voelt als een voortdurende strijd en je bent jezelf onderweg kwijtgeraakt.
– Intimiteit is schaars en je ervaart schaamte of onzekerheid.
– Je zelfvertrouwen kan wel een oppepper gebruiken.
– Je verlangt naar een positieve verandering in je leven, maar weet niet waar te beginnen.
– Je voelt je vermoeid en uitgeput.
Goed nieuws! Doe mee met JAP: Een uniek programma, speciaal voor jou ontwikkeld. Tantra, Kundalini Yoga, Sjamanisme, Chakra Dance en Quantum Hypnose, het komt allemaal aan bod.
Dit programma beslaat 6 avonden en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Een overzicht van wat je kunt verwachten:
– Inspirerende lessen van 2 uur, waarin ik je de sleutels aanreik voor meer innerlijke rust, zelfwaardering, liefde, moed en vitaliteit, zodat je het weekend vol energie kunt beginnen. Bovendien bied ik je inzichten om gedurende de tussenliggende weken aan jezelf te blijven werken, dit alles met gemak, vreugde en overvloed.
Elke sessie omvat de volgende elementen:
1. **Kennismaking en Intentie:** We starten de avond met een korte kennismaking en bespreken jouw doelen voor de avond. Wat wil je bereiken? Waar wil je aan werken? Of wellicht is er een gemeenschappelijk thema waar we allemaal aan willen werken.
2. **Aarde Warming-up:** We beginnen met een aarde-warming-up oefening, geïnspireerd door Tantra/Kundalini Yoga, om je te verbinden met de grond.
3. **Jiva’s Overvloedsoefeningen:** We verkennen het leven in al zijn overvloed met oefeningen uit Tantra en Sjamanisme, zoals Sjamanic Dance, Chakra Dance en een Tantra-reis van de zintuigen.
4. **Trance Reis:** Ervaar een diepgaande trance-reis, geïnspireerd door Tantra/Sjamanisme en Quantum Hypnose, die je van actie naar stilte brengt voor ultieme ontspanning.
5. **Afsluiting:** De afsluiting is flexibel en past zich aan aan de energie en behoeften van de avond. Ik houd ruimte open voor spontane aanpassingen, zodat iedereen de avond afsluit met liefde, rust en vitaliteit.
Meld je snel aan, want we hebben slechts ruimte voor 20 deelnemers. Dit is jouw unieke kans om een positieve wending aan je leven te geven. Het programma biedt een stevige basis voor meer innerlijke rust, zelfwaardering, liefde, moed en vitaliteit. Bovendien krijg je de kans om diverse stromingen en methoden te ervaren, zodat je kunt ontdekken wat het beste bij jou past.”
Aanmelden via: https://bewustincontact.nl/contact/

Data:  27 Oktober 2023

10 en 24 November 2023

8 en 22 December 2023

Tijd: Vrijdagavonden van 20:00-22:00 uur.

Waar: Staluse Pera, Heemraadssingel 235,3023CD, Rotterdam.

En kijk eens aan, daar heb ik een mooi programma voor ontwikkeld. Een programma om jouw leven een positieve wending te geven. En ook al is het na 5 avonden niet klaar, je moet ergens beginnen nietwaar?! Het is in ieder geval een stevige basis die ik jou kan geven. 

Even voorstellen:

Mijn naam is Ingrid Kramer en ik ben in Rotterdam geboren en getogen. Geleefd met een instelling van: “Ik wil niet zeggen als ik in mijn kissie lig : “Had ik maar”.

Dat was een mooie stelling, maar daarin stak ook gevaar. Ik ging vaak over mijn grenzen en verborg mijn onzekerheden door bravoure, ja ik was “stoer”.

Ik was jaren onderwijzeres op basisscholen en gaf extra Dans en Drama les, want daar was ik in gespecialiseerd. Ooit als hostess op Cruise schepen gewerkt en was als hoedenmaakster ook zeer creatief. Ik kon alles aan, wilde bewijzen dat ik niet dom was en wat waard door keihard te werken kon ik de wereld aan , maar ben toen onderuit gegaan.

Het ging gewoon niet meer. Ik raakte in een Burn Out. Mijn redding, want het leven vroeg om een ommekeer. De bedrijfsarts zei: “Ga leren mediteren”. En dat heb ik gedaan en ben naar India gegaan. Toen heb ik mezelf onder de loep genomen en ben vele wegen en studies aangegaan om NU hier als Tantra Coach, Kundalini Yoga Coach, Reiki Master, Energetisch Reader en Healer en Quantum Hypnose Coach voor jullie klaar te staan.

Programma:

Mijn programma bestaat uit lessen van 2 uur waarin ik jou die componenten zal aanreiken waardoor je vanuit meer rust, bewust van jouw eigenwaarde, vol liefde, lef en vitaliteit het weekend in kan gaan en daarbij voldoende stof om de twee tussen liggende weken met jezelf aan de slag te gaan. Dit vanuit gemak, vreugde en glorie.

Voor wie: Voor zowel mannen als vrouwen. Max. 20 deelnemers.

Data:  27 Oktober 2023

10 en 24 November 2023

8 en 22 December 2023

Tijd: Vrijdagavonden van 20:00-22:00 uur.

Bijdrage:

  • €35 per avond bij binnenkomst graag contant te voldoen of op aanvraag per tikkie.

Aanmelden via:  Dit kan uiterlijk tot één uur van tevoren via mijn mailadres of contactformulier.

mail: Ingrid@ bewustincontact.nl

Of via het Contactformulier klik hier :

  • Kleding advies: Kleding waarin jij je vrij kan bewegen.

 

  • Meenemen: Een bidon, een yoga mat, een dekentje voor de relax momenten, een notitie boekje en een pen.

 

  • Waar: Staluse Pera, Heemradssingel 235, 3023 CD Rotterdam.

 

Aanmelden via: klik hier :

Tot Ziens.

Ingrid Kramer