Het lijkt wel een sprookje ! Wat is dat toch mooi als alles is ondergesneeuwd!

Maar het is toch wel een heel ander verhaal als je niet letterlijk maar figuurlijk bent onder gesneeuwd, dan is het sprookje een drama en als je niet oppast wordt het een nachtmerrie.

Als je hoog gevoelig bent loop je het grote risico dat dit jouw scenario wordt als jij niet bijtijds bewust wordt van de film waarin jullie zijn beland.

De prins op het witte paard die zo liefdevol was en waarmee je samen het sprookje “En ze leefden nog lang en gelukkig.” aan zou gaan, blijkt een buitenaardse ridder met een stevig harnas aan.

Een harnas waar moeilijk doorheen te komen is . En hoe je ook je grenzen aangeeft…hij lijkt jou niet meer te verstaan.

Dat wat je eerst zo bewonderde in hem is tegen gaan staan. Hij is dominant, irritant, drinkt te veel of gebruikt drugs en ook al zal hij je niet slaan toch weet hij je klein te krijgen en mettertijd raak je jezelf kwijt.

Hoe heb je het zover laten komen?

Hoe kan het bestaan, dat jij die zo sterk in het leven staat het zover heeft laten gaan.

Keer op keer probeer je het weer. Je geeft toch duidelijk je grenzen aan? Waarom begrijpt hij je niet? Hij heeft zo’n leuke kant, maar die kan zomaar omslaan. Dan neemt angst de overhand. Je blijft hopen op betere tijden, zoals jullie “vroeger” met elkaar om zijn gegaan.

Als hoog gevoelige vrouw kun je goed analyseren, filosoferen , verbanden zien, begripvol zijn, compassie tonen, mededogen en je bent zo fijn besnaard dat je heel goed voelt en weet waar het om draait.

Dus geef je de relatie nog een kans, keer op keer, maar hoeveel keer zul je nog doorgaan?

Zie de patronen die uit je verleden komen.

Kijk eens goed vanuit een helikopter view waar dit vandaan zou komen. Hoe stond je in het gezin als meisje/vrouw. Hoe was je vader, oom, broer…..t.o.v. jou?

Voelde jij je begrepen en werd je gewaardeerd? Kreeg je de nodige liefde, een luisterend oor…. En ga zo maar door.

Over het algemeen zie ik bij vrouwen die hoog gevoelig zijn en zichzelf kwijt raken in de relatie dat het niet zo mocht zijn. Ze vonden je een dromer, een drama queen, een grijze muis of een zweefkees misschien? Of juist die waaghals, die harlekijn, de clown die altijd wel erg aanwezig wilde zijn.

Ze zagen niet jouw gedrag als “vlucht” om uit de koude situatie te komen. Je voelde hun verdriet en pijn en kon er niet mee zijn.

Onbewust zocht jij een manier om leuk, lief en aardig te zijn. Dit om de vrede te bewaren of de aandacht te krijgen, de kans om er te mogen zijn.

Het maakte je sterk, een eenzame strijd. Je had niet geleerd er anders mee om te gaan en vond een manier om overeind te blijven staan. Een bekend scenario, dus daar kun je mee leven. En alleen is zo alleen…. Nee hier kom je wel doorheen.

Maar waarom doe je jezelf dit aan terwijl er andere wegen en manieren zijn om in het leven te staan.

Ik doe het wel alleen.

Je bent zelf de helpende hand in raad en daad en kan anderen goed vertellen hoe het ervoor staat en hoe ze zichzelf weer terug kunnen vinden in vrijheid, blijheid, acceptatie, verbondenheid en ga zo maar door.

Maar zelf? Ben jij eerlijk naar jezelf? Kun jij op jezelf bouwen en vertrouwen? Ben je liefdevol voor jezelf en heb je een luisterend oor naar je innerlijke kind, die deze situatie helemaal niet rooskleurig vindt?

Gun jij jezelf een helpende hand? Iemand die jou kan navigeren naar die goddelijke vrouw in jou? Die vrouw die je bent kwijt geraakt maar er zeker is. Je weet toch dat zij gelukkig mag zijn en ook hulp mag vragen, want alleen kom je er niet doorheen anders had het niet zo ver gekomen. Gun jezelf een leven waar je niet van had durven dromen.

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, en vanuit authenticiteit te leven.

Daarom bied ik jou mijn zeer waardevolle Gratis sessie aan:

“Ontdek de Goddelijke vrouw in jou.”

  • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
  • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
  • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
  • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
  • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou een Goddelijke sessie van 45 minuten aan.

Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke vrouw in jou door het leven te navigeren?

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingssessie: “Ontdek de Goddelijke vrouw in jou”.

Klik op deze link: Gratis sessie

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach en Master in Healing Energy.

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl