Inzicht via de Tarot

Reactie van een klant op een Zen Tarot Reading /Coaching sessie van 90 min.:

Soms ben je het spoor even bijster. Ik tenminste wel. Een fijne manier om weer bij mezelf terug te komen is een afspraak maken met Ingrid. Ingrid gaat in gesprek, ze geeft oefeningen mee en heel belangrijk, legt kaarten . Intuïtief kiest ze het passende deck, of decken en laat me de kaarten kiezen. Natuurlijk komen altijd de kaarten boven die het meest treffen en laten zien waar het leven op dit moment om draait. Ingrid vertaalt de kaarten, schrijft het op / spreekt het in en natuurlijk altijd een foto om thuis nog eens terug te kijken.
Terug naar de essentie, ik heb het spoor weer gevonden 🙂
Anna “

Aanmelden via mijn 06-49716353

Tarot Reading:

Als paragnost, heldervoelend en helderwetende geef ik antwoord op al jouw levensvragen.
Ik leg niet alleen de kaarten, ik gebruik ook mijn kwaliteiten als Holistic Life coach met achtergrond Tantra en Sjamanisme, Reiki Master en Energetisch Healer.
Ik breng je bewust in contact met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Ik geef je de juiste Tools om vanuit meer rust door het leven te gaan en met bepaalde thema’s die tevoorschijn komen en aandacht vragen hoe je er mee om kunt gaan.
Naast de Zen Tarot maak ik gebruik van verschillende soorten Orakel kaarten en de aurasoma pommanders.

Ik adviseer je de hele sessie op je mobiel op te nemen en foto’s te maken van de kaartlegging(en), zodat je deze later nog eens kan beluisteren.

Tarieven :

Tarot plus Numerologie sessie van een uur €99
Tarot reading 30 min. €40
Tarot reading van een 60 min. €80
Aanmelden via mijn 06-49716353.

Ken jij mensen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

 

 

 

 

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl