De veranderingen zitten in de lucht en het voorjaar dient zich aan! Je voelt de lentekriebels en loopt tegen onrust aan. Ja  verandering brengt onrust met zich mee, vooral voor jou als hoog gevoelige man/vrouw.

Ben je single?

Misschien ben je single en wil een toekomst met een partner aan, en bent op allerlei dating sites gaan staan, maar nee het bracht alleen maar meer onrust met zich mee. Je wil iemand naast je die lief is en spontaan, die jouw hoog gevoeligheid kan verstaan.

Je twijfelt aan jezelf, meer en meer.  Zie je wel, er is er geen die bij me past. Ik blijf single de rest van mijn leven. Een lieve partner is mij niet gegeven.

Of heb je een partner?

Ja je hebt wel een partner, maar deze is zo druk met zichzelf bezig. Je bent de spil, die alle ballen in de lucht moet houden want je partner kan dat niet. Het is er gewoon ingeslopen en nu veranderen kan je niet.

Je voelt je depressief.

Waarom zou ik mijn bed uitgaan? Je voelt je eenzaam hebt verdriet en raakt in een negatief verhaal. (ja want meer is het niet.)

Kom maar op met die Cocktail, met veel alcohol, dan voel ik het niet. Of geef een stukje wiet.

Ach gatsie, nee alcohol en wiet, dat lust ik niet.

Geef mij maar een flink stuk chocola of iets anders waar ik meer van hou, ik eet deze depressie wel weg, dat helpt altijd al is het maar even, ik ben het zo gewend dus waarom ook niet.

Ik ben al zoveel aangegaan, maar wat hoor ik ? Dit ken ik nog niet.

Een HSP Cocktail wat is dat?

Het is een Cocktail met endorfine, dopamine, serotonine en oxytocine. En als je deze Cocktail iedere dag zou nemen, dan verandert jouw leven! Het zorgt voor zelfvertrouwen, liefde, intimiteit en kracht. Het zorgt voor bewust contact met de godin in jou. Leven vanuit authenticiteit. Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf met magnetische aantrekkingskracht. De Magie van energie doet zijn werk. Wie had dat ooit gedacht?

Endorfine, de natuurlijke pijnstiller. Dit stofje geeft je een euforische gevoel en doet je pijn en stress gevoel verdwijnen door je lichaam te bewegen, vooral buiten in de natuur, maar dit is niet altijd aan jouw gegeven , dus zal ik het je in de vorm van dans en/of yoga geven.

Dopamine, het genotshormoon. Deze stof komt vrij als je bijvoorbeeld een uitdaging aan durft te gaan. Ik reik je “challenges” aan die je immuunsysteem versterken. Het werkt verslavend, daar kun je van op aan , want het zorgt ervoor dat we ons tevreden en beloond voelen ,geen houden meer aan.

Serotonine, het zelfvertrouwen-molecuul. Het is een stofje voor je gemoedstoestand en zelfvertrouwen. Dit doe je door affirmaties, mantra’s en spiritueel bewustzijn o.a. door te Mediteren. Iets wat ik je kan leren. Maar ook je zielen klank zal ik stimuleren.

Oxytocine het knuffelhormoon, die een belangrijke rol speelt bij het verbinden van sociale contacten. Het speelt een rol bij moederbinding, vriendschappen, romantische interacties, seksualiteit. Het hormoon speelt op bij knuffelen, vrijen of kinderlijk plezier. Daar geef ik een flinke dosis van of je nu single bent of met z’n twee. Mijn oefeningen nemen je erin mee.

En na het nemen van de Cocktail laat je jezelf niet snel meer uit het veld slaan.

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit en vanuit authenticiteit te leven.

Daarom bied ik jou een Gratis 15 min. gesprek aan waarna je kan kijken of je een kennismakingssessie van 60 min. voor €90 aan wilt gaan.

“Ontdek de Goddelijke man/vrouw in jou.”

  • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
  • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
  • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
  • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
  • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou na een Gratis 15 min. gesprek ( telefonisch of Google Meet) een kennismakingssessie  van 60 minuten  van €90 aan.

Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor man/vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke man/vrouw in jou door het leven te navigeren?

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Vraag direct een Gratis 15 min. gesprek aan.

Klik op deze link: Klik Hier

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige mens Bewust in contact te brengen met wie hij/zij werkelijk is nl. De goddelijke man/vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach vanuit de Tantra en het Sjamanisme en Master in Healing Energy.

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij iemand die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl