Ken jij dat lied van Elsje de Wijn ?

“Nee Karel Nee, al wil je nog zo graag. Ik heb van die dagen dat ik niks kan velen, ga maar liever schaken met die intellectuelen. Misschien wil ik wel morgen, maar dat is nog de vraag. Nee Karel, echt Karel heus Karel, absoluut niet vandaag” (Door Elsje de Wijn https://youtu.be/ILOIQf2FqD4)

Maar wat voor invloed heeft hoog gevoeligheid op intimiteit?

Er zijn 5 vormen van intimiteit:

1. Intellectuele intimiteit gaat over wat er in je omgaat ook te durven uitspreken naar een ander en je niet geremd voelen, op welk gebied dan ook.

HSP: Hier is al een struikelblok voor jou als hoog gevoelige vrouw. Je hebt over het algemeen moeite met het verwoorden van je gevoelens.Jouw innerlijke criticus is sterk aanwezig. Onzekerheden hebben de overhand. Het komt soms “rot uit je strot”.

TIP: Neem “Quality Time” om in rust erover te praten vanuit liefde, maak van je hart geen moordkuil en kom bewust in contact met je partner. Leer te luisteren en niet gelijk jezelf te verdedigen. Kijk naar mogelijkheden en vind samen een weg.

2. Spirituele intimiteit gaat over het durven uitspreken wat er expliciet in jou omgaat, je eigen gedachten.

HSP: Gedachten draaien overuren en zoals ik al zei, gevoelens uitspreken is niet je sterkste kant. Wel de gevoeligheid voor verbinding met spiritualiteit. Je bezit een sterke intuïtie en een krachtig verbindingskoord met het goddelijke, de ongrijpbare energie.

TIP: Er bestaan mooie meditaties in vele vormen die je samen met je partner kunt doen en die je dichter bij elkaar brengt. Of neem een spel Tarot, Orakel of intimiteit kaarten, zodat je hierdoor in gesprek komt met elkaar.

3. Sociale intimiteit gaat over het samen dingen ondernemen en beleven. Gedeelde ervaringen zorgen voor een gevoel van intimiteit, omdat je het zelf hebt meegemaakt.

HSP: Als je hoog gevoelig bent is het belangrijk aan te kunnen geven wanneer je je eigen ruimte in wilt nemen. En welke je samen kunt doen.

TIP: Wees creatief voor je lief en geef aan waarheen te gaan en durf eens uit je comfort zone te gaan! Het leven is een spel waarin jij de hoofdrol speelt.

4. Emotionele intimiteit, door het delen van emotie groeit de verbondenheid.

HSP: Het is belangrijk te weten dat je emoties er mogen zijn. Ook al ben jij niet de emotie. Er zijn onderliggende patronen vanuit het verleden die zich laten zien.

TIP: Als de emotie de overhand neemt ga dan naar de ademhaling vanuit je buik. Je ademhaling is je leidraad en brengt je weer terug bij jezelf.

5. En dan de meest bekende vorm van intimiteit is de fysieke intimiteit. Het lichamelijke intiem zijn, zowel op het gebied van seks, als het knuffelen, kussen, dansen, aanraken, stem /geluid en hoe je daar zowel privé als publiekelijk mee omgaat.

HSP: Herken jij de momenten waarop jij jezelf niet durft te laten zien in al jouw schoonheid, sensualiteit en kracht? Zie jij dit weerspiegeld in alle facetten in jouw leven?

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, en vanuit authenticiteit te leven.

Daarom bied ik jou mijn zeer waardevolle Gratis sessie aan:

“Ontdek de Goddelijke vrouw in jou.”

  • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
  • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
  • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
  • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
  • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou een Goddelijke sessie van 45 minuten aan.

Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke vrouw in jou door het leven te navigeren?

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingssessie: “Ontdek de Goddelijke vrouw in jou”.

Klik op deze link: Gratis sessie

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach en Master in Healing Energy.

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

 

 

 

 

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl