Als je hoog gevoelig bent krop je vaak je gevoelens en de daarbij behorende emoties op. Je hebt al zo vaak te horen gekregen dat je lange tenen hebt of een drama Queen of gevoelige snaar, dus hou je je in en denkt: ”Ach laat het ook maar!” en trekt je terug in jouw cocon. Soms gaat de deksel van de snelkookpan en ga je als een bezetene tekeer, je gooit er van alles uit, je hoofd maakt over uren en je hart gaat tekeer. Goed verwoorden kan je het niet meer. Gebruik Klank om tot jezelf te komen!

Wetenschap vertelt ons dat alles energie is, onze gedachten, emoties, dus ook wij mensen. Onze gedachten, maar vooral de daaraan gekoppelde emotie is een bijzonder krachtige energie.

Onze woorden die uit onze gedachten komen kunnen het trillingsveld verstoren en het is dan ook belangrijk te weten dat gedachten en woorden energie zijn die ons diepe contact kunnen verstoren.

Als je hoog gevoelig bent vind je het vaak moeilijk om je energieveld in balans te houden. Dit komt omdat je rekening met de ander wilt houden. En je bent veel meer naar buiten gericht op de ander dan de niet hoog gevoelige mens. Als je hoog gevoelig bent voel je scherp aan wat er plaats vindt in je omgeving. Je pakt zowel de grijpbare als ongrijpbare energie op en bent stressgevoelig. En zoals we wel weten is stress de grootste boosdoener die knaagt aan ons immuunsysteem en ziekte veroorzaker nummer één! Dit zit in jouw systeem en betekend dat het weer in balans brengen van jouw energie erg belangrijk is.

Gebruik Klank en beweging om tot jezelf te komen!

Klank is trilling en trilling is energie. En energie is leven

Ik spreek hier over “Oer” klank, die van nature in jou is, maar die wij verleerd zijn te gebruiken als helende kracht. We noemen het ook wel “Shamanic Voice” het geluid van de Sjamaan. Met je Shamanic  Voice ontwikkel je een extra dimensie in je stem met langdurige klanken, rijk aan boventonen en trilling patronen die een helende werking heeft. Je leert blokkering in je levensstroom te herstellen.

Blokkering in de levensstroom leidt tot verlies aan energie, disharmonie in het functioneren van het lichaam en onrust in het denken.

  • Het is dus geluid produceren. En dat hoeft dus niet mooi te klinken.
  • Gebruik hier ook beweging bij. Verwijder de energie die uit je lichaam dient te gaan door het bewegen van je lichaam door te schudden, stampvoeten, van je handen vuisten maken en afslaan en ga zo maar door.

Klank is communiceren vanuit oorspronkelijke empathische vermogens. Tevens heeft klank een positief en ontspannen effect bij faalangsten, spanningen, rusteloosheid, onbegrepen gedrag, stress, depressies, rusteloosheid, angsten, migraine, hoog gevoeligheid, slechte nachtrust, problemen met de bloedsomloop en de spijsvertering heeft klank een positieve invloed.

Klank brengt ons in een bepaalde stemming. Vrolijk, weemoedig en verdriet zijn emoties die door het ondergaan van klank opgeroepen kunnen worden. Het geeft mogelijkheden om met behulp van klank een brug te slaan naar wat er in diepere lagen van het bewustzijn speelt. Door jouw klank te gebruiken open je de Chakra’s (energievelden) en ruim je alle energie op die je hebt geblokkeerd.

Na het uiten van klank ga je naar Stilte:

Het is nooit werkelijk stil, er zijn geluiden in en om ons heen, maar we laten ze toe, we doen er niets mee. Alles mag er zijn. Probeer bewust te worden wat stilte met je doet. Vanuit stilte ontstaat creatie, vanuit stilte ontstaat diep innerlijk contact. Vanuit stilte ontstaan warmte, liefde en verbinding. Vanuit stilte ontstaat harmonie. Stilte zorgt voor ruimte in de chaos. Vanuit stilte kan helen wat geheeld dient te worden. Soms kan stilte zorgen voor opkomend verdriet. Eindelijk geef je je lichaam de ruimte om te ontladen en tranen kunnen daarbij een welkome gast zijn. Ga niet bedenken wat het wil betekenen, maar accepteer de mooie gift. Het schept ruimte, opluchting en rust. Je ontspant.

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, en vanuit authenticiteit te leven.

Daarom bied ik jou mijn zeer waardevolle Gratis sessie aan:

“Ontdek de Goddelijke vrouw in jou.”

  • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
  • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
  • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
  • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
  • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou een Goddelijke sessie van 45 minuten aan.

Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke vrouw in jou door het leven te navigeren?

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingssessie: “Ontdek de Goddelijke vrouw in jou”.

Klik op deze link: Gratis sessie

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach en Master in Healing Energy.

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

 

 

 

 

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl