Schaamte in de liefde. Zaken die je diep van binnen voor jezelf hebt bewaard:

 • En dan bedoel ik zaken die jij aan bent gegaan, waar je nu niet meer achter kunt staan.
 • Of ligt het meer op het vlak van “De liefde bedrijven” ?
 • Ben jij misschien door je ex gekleineerd en doe je het altijd “verkeerd”.
 • Of wens je een man of vrouw aan je zijde, maar weet haar niet te verleiden, je bent bang en onzeker .
 • Of liep je al heel vaak een “blauwtje” en voel je je al snel afgewezen, dus gaat het niet meer aan.
 • Of ben je juist met meerdere mannen/vrouwen tegelijk naar bed gegaan.
 • Of de vriend/vriendin van je beste vriend/vriendin vond jij zo’n aantrekkelijke man/vrouw, dus wilde jij er werk van maken dat hij/zij op jou verliefd zou raken?
 • Of wist je niet wat liefde was en wilde aandacht en gaf daarvoor heel vrij je lichaam aan een ieder die lief tegen je deed, je verwarde sex met liefde en bent er wel te verstaan, behoorlijk ver in gegaan.
 • Situaties waar je je NU voor schaamt.
 • Of is het je lichaam waar jij je voor schaamt?

Er zijn zoveel mensen die deze “geheimen” opkroppen. Het blokkeert hun vrijheid om zichzelf te mogen zijn. Of zijn hun “identiteit” kwijt. Ze gaan gebukt onder dat wat ze in het verleden hebben gedaan of hun lichaam, waardoor deze schaamte is ontstaan.
Schuld gevoel en schaamte, je komt er niet vanaf. Je leeft onder het “juk” van je verleden of wat anderen of jij jezelf als oordeel geven.​

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek meld je dan hier aan: Klik Hier

Ik schaam me rot !

Als je niets met de bron van jouw schuld gevoel en schaamte hebt gedaan, dan helpt niets eraan. En ja misschien heb je er wat aan gedaan, je klopte bij hulp instanties aan, maar die hebben niet veel voor je gedaan.

Het is tenslotte nogal een drempel te gaan ! Je moet iemand ten eerste kunnen vertrouwen en dan nog is het de vraag of die persoon begrip heeft voor jouw verhaal. Het ligt gevoelig , dus draag je het je verdere leven met je mee.

 • Je voelt het verdriet en de pijn, waarvan je graag verlost wilt zijn.
 • Ook jij wil genieten van intimiteit, ook jij wil die vrijheid.
 • Ook jij hebt recht op liefde, waardering, begrip en PUUR ZIJN.
 • Geluk , passie , verbinding  , Bewust Contact  en vrijheid op het gebied van intimiteit.

“Niets is mij vreemd, ik herken de zoektocht vanuit mijn eigen verleden en verwarde sex met liefde en ging op zoek naar mijn identiteit . Ik wilde erkenning en gezien worden, kende geen grenzen en heb van alles gedaan om maar te voelen , te bestaan. Gelukkig had ik een beschermengel, die heeft mij overeind gehouden. Ik heb geen schaamte en ben aan de slag gegaan om de weg van vrijheid en mijn identiteit aan te gaan. Tantra is voor mij de weg waarin ik jou bij kan staan. Ook Lichen Sclerosus na de overgang is iets waar velen zich voor schamen, maar ik weet door de weg van Tantra er goed mee om te gaan.”

En dit is wat een klant zei:

“Ingrid is geen routinewerkster, alles is afgestemd op je persoonlijke noden, hoedje af. Je leert beseffen dat het op de eerste plaats jezelf is die je trouw moet zijn en liefhebben. Je gaat er ieder geval beter buiten dan je er binnen ging.

Moet je ervaren hebben, raad ik iedereen aan.

Bedankt Ingrid.

Lieve groet, Willem.”

Bewust in Contact met de” Goddelijke” mens in jou!​

​​Ga naar de bron waar komt het vandaan? Alles is energie en die monkey mind van jou blijft vanouds maar gaan…..Komt dit oordeel vanuit je verleden? Hebben anderen jou zo veroordeeld of  iets aangedaan waardoor je gebukt onder schuld gevoel en schaamte door het leven moet gaan?
Maar, als je weet dat alles energie is, dan weet je dat je deze energie ook anders kan interpreteren. Door i.p.v. het te onderdrukken en te negeren toch wat stapjes de ladder OP te gaan. Ja, je kunt leren om er anders in te gaan staan, je gedachten patroon te transformeren door eenvoudige oefeningen in je leven te integreren.

Ik wil JOU/Jullie (als paar) via coaching helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, vrijheid en vanuit authenticiteit te leven.

 • Ben jij het zat om zo onzeker door het leven te gaan?
 • Te leven met die geheimen die je blokkeren ?
 • Wil jij leren jezelf totaal te accepteren?
 • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
 • Wil jij de liefde omarmen en weten hoe met intieme zaken om te gaan?
 • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
 • Vertrouwen opbouwen en van jezelf houden?

Dan bied ik jou een Gratis kennismakingsgesprek  aan.

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingsgesprek:

Klik op deze link: Klik Hier

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is mannen en vrouwen Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk zijn nl. De goddelijke mens die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.
Als veelzijdige, passionele  vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach ( Tantra en Sjamanisme) Tantra vanuit de Rode Tantra van Osho en als Tantra Coach vanuit de kundalini yoga traditie van Guru Bhajan, Reiki Master  en Energetisch Healer/Reader.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.
Ken jij iemand die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust.

Tot Ziens

Ingrid Kramer