Je staat op en dan begint het al, het liefst geef je de wekker een knal. Je voelt je zwaar en lusteloos en in de spiegel zie je de oneffenheden in je huid, je ogen staan dof en je lichaam wordt nog even bekritiseerd. Was ik maar eerder naar bed gegaan of had ik maar dat wel en dat niet gedaan.

Zo blijf je jezelf maar voor je hoofd slaan. Je kijkt te lang op je mobiel waardoor je onder tijdspanne komt te staan.
Snel douchen en wat boterhammen met een kop koffie achteroverslaan.
Waar zijn je sleutels.. er gaat van alles mis, je raakt geïrriteerd en zo ga je de dag aan.

De innerlijke criticus gaat maar door. Je bedenkt allerlei scenario’s om je leven te beteren en weet dat je die scenario’s al meerdere malen hebt gedaan. Maar niet kon volbrengen, waardoor je het op hebt gegeven waardoor je deep down bent gegaan.

Maar hoe zou het voor je zijn om NU wel een manier te vinden om vanuit gemak en plezier en vanuit meer energie de dag aan te gaan, waardoor je weer gaat stralen en je veel meer uit het leven kan halen?

Hier 5 tips:

 1. Zet de wekker een kwartier eerder en ga rechtop zitten. Voel bewust de voeten op de vloer en rek je uit. Een bewuste rechte zit, schouders ontspannen en ga diep in je ademhaling. Focus op je ademhaling en zeg de mantra die jouw dag een booster zullen geven Bijv.
  Vandaag ga ik vol zelfvertrouwen van mezelf houden.
  Onvoorwaardelijk, want zo als ik is er maar één. Is dat niet Wonderfull !
 2. Leg de lat niet te hoog en begin met 10 min. Yoga of rek en strekoefeningen, waarna je onder de douche gaat staan en je in ieder geval jezelf koud na gaat douchen om je immuunsysteem te versterken. Daarna droog je je met een ruwe handdoek af en borstel je je lichaam vanaf je voeten omhoog om je bloed goed door je lichaam te laten stromen waarna je jezelf insmeert met voedende olie bijv. magnesium olie.
 3. Maak je ontbijt de avond ervoor, dit scheelt in tijd en leg je kleding vast klaar. Ga een koolhydraat arm ontbijt bijv. smoothie aan. (En voor de dosis antioxidanten raad ik daarvoor een beker bleekselderij sap aan.) En laat die koffie staan. Misschien later op de dag, mocht je er niet buiten willen.
 4. Check je mobiel pas later op de dag, want vanuit een ontspannen begin van de dag kun je de berichtgevingen beter verwerken en daar heeft de “ander” ook meer aan.
 5. Hang je sleutels op een vaste plaats. Ga even voor de spiegel staan en geef jezelf een grote smile, begin je dag met een lach!

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, en vanuit authenticiteit te leven.

Daarom bied ik jou mijn zeer waardevolle Gratis sessie aan:

“Ontdek de Goddelijke vrouw in jou.”

 • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
 • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
 • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
 • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
 • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou een Goddelijke sessie van 45 minuten aan.

Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke vrouw in jou door het leven te navigeren?

Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingssessie: “Ontdek de Goddelijke vrouw in jou”.

Klik op deze link: Gratis sessie

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.

Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach en Master in Healing Energy.

“I am your travel agent to inner peace”.

Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.

Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.

 

 

 

 

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Ingrid@bewustincontact.nl