Aanbod

Inzicht via de Tarot

Inzicht via de Tarot

Als paragnost, heldervoelend en helderwetende geef ik antwoord op al jouw levensvragen.
Ik leg niet alleen de kaarten, ik gebruik ook mijn kwaliteiten als Holistic Life coach met achtergrond Tantra en Sjamanisme, Reiki Master en Energetisch Healer.
Ik breng je bewust in contact met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Ik geef je de juiste Tools om vanuit meer rust door het leven te gaan en met bepaalde thema’s die tevoorschijn komen en aandacht vragen hoe je er mee om kunt gaan.
Naast de Zen Tarot maak ik gebruik van verschillende soorten Orakel kaarten en de aurasoma pommanders.

Lees meer
Rite van de baarmoeder

Rite van de baarmoeder

De Rite van de baarmoeder.
Dit prachtige en krachtige ritueel die je niet alleen dichter tot je ware zelf maar ook dichter tot elkaar zal brengen. De 13de Rite van de Munay Ki is een geschenk aan jezelf.

Lees meer
Het Kristalbad.

Het Kristalbad.

Een Kristalbad? Wat is dat? Aanbieding €10 KORTING geldig 23 September 2024 Onze Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden.(zoals op het plaatje) Via deze centra en de energie lagen om ons heen ontvangen en...

Lees meer
De kracht van Mantra’s.

De kracht van Mantra’s.

WAT ZIJN MANTRA’S?

Het woord mantra is Sanskriet en is opgebouwd uit twee delen: man (denken/geest) en tra (instrument of hulpmiddel). Bij een mantra wordt er gebruik gemaakt van stemgeluid om het bewustzijn te veranderen. Door het chanten van een mantra ontstaat er een vibratie, die pure energie is.

Lees meer
Klankbad

Klankbad

Klankbeleving is communiceren vanuit oorspronkelijke empathische vermogens. Tevens heeft klankbeleving een positief en ontspannen efffect bij faalangsten, spanningen, rusteloosheid, onbegrepen gedrag, problemen met leren en aandacht. Ook bij stress, depressies, rusteloosheid, angsten, migraine, hooggevoeligheid, slechte nachtrust, problemen met de bloedsomloop en de spijsvertering heeft klankbeleving een positieve invloed.

Lees meer
Quantum Hypnose

Quantum Hypnose

VOOR WIE?
Het is IN EERSTE INSTANTIE bedoeld voor mensen die een ‘Quantum Leap’ willen maken
naar hun GENIEZONE. DAARNAAST kan eenieder deze technieken gebruiken om problemen
op te lossen, te helen van ziekte, emotioneel in balans te komen en beperkende
overtuigingen los te laten. En het is één van de beste manieren om je
potentieel te activeren.

Lees meer
Akara Numerologie.

Akara Numerologie.

Gratis sessie bij deelname op 13 Oktober aan het JAP programma.Het is de Tantra Yogische Numerologie, een systeem van zelfinzicht gebaseerd op de datum waarop we geboren zijn, heeft wortels in yoga- en tantrische leringen.

Lees meer