Brrrr de feestdagen komen eraan. Vol verwachting klopt ons hart. Wat ga jij doen? Ben je Single of heb je een partner? Hoe kijk jij er tegenaan?

Ik kan alleen voor mezelf spreken en heb een haat – liefde verhouding met Kerst en Oud-en Nieuw .

Vroeger was het namelijk bij ons thuis niet gezellig, tenminste,,,,dat moest het zijn. De huishoudster maakte er een “Feestje” van. Ze hield van de kerstboom optuigen en echt waar het was ieder jaar een pracht exemplaar. En onder de boom lagen de pakjes klaar. De Kerstavond zat iedereen in zijn mooie vaak nieuwe kleding aan. Leuk, maar de sfeer was er niet naar. Onderlinge ruzie was op latere leeftijd orde van de dag. Of het nu de huishoudster was , mijn vader, mijn broers of ik…er was altijd wat. Waar kwam dat toch vandaan?

Dat zal het vast zijn, want het ging anders als in de film in de muziek of zoals ik dacht dat het bij andere gezinnen zou zijn.

Nee het was echt niet fijn. Maar Nu moet ik er zelf voor zorgen om er iets van te maken, dus ging ik over het algemeen naar een warm oord met die dagen. En zelfs daar voel je momenten van eenzaamheid. Vooral als men klinkt op het Nieuwejaar, dan sta je daar. Je heft het glas met vreemden en dat was het dan. Waar is toch die lieve, attente, leuke, begripvolle man?

In mijn praktijk en privé leven kom ik veel Singles tegen die graag een relatie wensen, maar zie hier een artikel waar ik later dieper op in wil gaan.

“The Box

Most people get married believing a Myth,

that Marriage is a beautiful box full of all the things they have longed for:

Companionship, Intimacy , Friendship etc.

The truth is that Marriage at the start is an empty box.

You must put something in before you can take anything out.

There is no love in Marriage.Love is in people and people put love in marriage.

There is no romance in Marriage.You have to infuse it into your marriage.

A couple must learn the Art and form the habit of giving,

loving, serving, praising, keeping the box full.

If you take out more than you put in, the box will be empty.”

En zo is het ook als je Single bent. Het is altijd belangrijk dat je in je leven het jezelf zo aangenaam mogelijk maakt.

Alsof je met jezelf getrouwd bent. Dus wat maakt jou blij? Wat ga jij doen dit jaar? Wat geef je jezelf cadeau. Wat stop jij in “The Box” voor de kerst en Oud -en Nieuw ?

Hier in ieder geval een Feestelijk Cadeau van mij . Deze aanbiedingen zijn  geldig tot eind Januari 2023

  • Een Tarot Reading van een uur niet voor €70 maar voor €60.
  • Een Kristal/Klankbad van een uur niet voor €70 maar voor €60.
  • Een Tantra Zintuigenreis speciaal voor deze actie. Een massage met verrassende zinnen prilkkelende verrassingen.Sessie van 1,5 uur van €180 voor €160.
  • Of wil jij samen met je Partner een Tantrische 3,5 uur durende Genietavond van €450 Nu voor €350 van mij. Zet de zorgen opzij en ga een complete verwenpartij aan en ja natuurlijk bespreken we de avond van tevoren.

Meld je Hier aan Klik Hier of bel 06-49716353

Liefs,

Ingrid Kramer.