Weekend voor mannen en vrouwen op 2/3 Juli

Nog 10 dagen extra korting t/m 26 Juni.

  • Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat Tantra voor jou kan betekenen?
  • Tantra is een levensvisie waarin je vol liefde , lef, passie en vitaliteit door het leven kunt gaan.
  • Bewuster in het leven zult staan.
  • Je leert je grenzen te verkennen en meer zelfvertrouwen opbouwen.
  • Bye Bye Stress door de NineminMax Yoga oefeningen.
  • De passie zal weer gaan stromen .
  • Intimiteit en sexualiteit worden onderwerpen van gesprek.
  • Je zult vol energie weer in je eigen kracht komen te staan.
  • We houden onze kleding aan.
  • Alleen bij de massage kun jij zelf kiezen hoe je die wilt ondergaan.

Een weekend waarin ik Tantra met een vleugje Sjamanisme bij elkaar breng en  van alle kanten zal belichten en waarin jij je eigen grenzen aangeeft vanuit zelfliefde. Het is een weekend voor iedereen die wat meer over Tantra willen weten en meemaken.

Enjoy the Totality of your body, mind and soul.

Het thema ” De Ont-moeting” , een eerste ontmoeting met Tantra. Een nieuwe ontmoeting met jezelf en de ander. Totaal durven ZIJN. Bij Tantra gaat het o.a. om leven vanuit bewust ZIJN in het Hier en NU. Een Meditatieve reis.
Tantra is leren de weg te bewandelen van Liefde en Respect voor elkaar. Dat geldt zowel voor man als vrouw, jong of oud. Het is de weg van vrijheid.

 “Je kunt je zo vrij voelen als een onschuldig kind op ontdekkingstocht in de eigen seksualiteit. “ Daarbij is tantra een weg van bewustwording..

Leef je leven in totaliteit, vol passie, liefde, lef en vitaliteit !
                        Ga uit je hoofd naar je hart!
Heb lief! Kom in contact met jezelf en de wereld om je heen!
              Voel je vrij en leef vanuit je essentie!

Reactie:

“Ja…ik moet zeggen dat ik het een hele bijzondere, spirituele ervaring vond! Wauw… Het heeft mij echt meer inzicht gegeven over waar ik zit, en waar ik heen wil. Verder voel ik mij vollediger… Mijn lichaam meer een, van hoofd tot tenen. Toen ik thuis kwam, mijn ervaringen gedeeld met mijn man. Die vond het stoer dat ik dit gedaan had. Hij vond het ook wel een beetje ‘spannend’ merkte ik. Ik wil je zo bedanken, voor je wijsheid! Je energie.

Ik denk dat er veel vrouwen, maar ook mannen zijn die hier heel veel aan hebben. Waar jij ze bij kan helpen. Thuis noemde ik jou een ‘geleider’. Daarmee bedoelde ik, dat jij de energie, de stroom begeleidt. Een hulp bent om het gelijkmatig te verdelen, weer met elkaar in verbinding te laten komen. Prachtig!

Het weekend “Tantra just for you.”  in een groep van max. 8 personen. Twee dagen waarop we intensief met elkaar aan de slag zullen gaan om te leren op onszelf te vertrouwen, te leven vanuit zelfliefde, rust, vitaliteit en sensualiteit. Twee dagen waarin je leert puur jezelf te zijn, je grenzen verkent en  waarop we intieme zaken delen. In verbinding komen met elkaar, emotioneel, fysiek en spiritueel. Het zal je raken en ontwaken, want deze bewustwordingsreis zal je transformeren in die Goddelijke man / vrouw die er huist in jou!

Aanmelden :

Wanneer : 2 en 3 Juli voor mannen en vrouwen.

Tijd: Zaterdag van 10.15 tot 22.00 uur en Zondag van 10.15 tot 17.00 uur.

Inclusief: thee en neem een lunch pakketje mee voor de picknick.

Waar: De Blije Boeddha Yoga, Bergselaan 321 A, Rotterdam.

Aanmelden : Klik Hier.  

EXTRA  korting als je je vóór 26 Juni  aanmeldt. Bijdrage: €250,00 per persoon incl. koffie/thee. Na 26 Juni €296,00 per persoon.

En

Mocht je uiteindelijk dit weekend niet aangaan, geef dit dan bijtijds aan, zodat we in ieder geval met 8 personen aan de slag kunnen gaan .En zie de Algemene Voorwaarden op de site.

Heb je interesse, maar wil je meer informatie, kom dan naar één van de de informatie avonden  zie Blog “Info.Tantra met basic Experience “ en meld je hier aan:Klik hier.

Ingrid Kramer( Atijiva)