Voor diegene die actief deel hebben genomen aan deze challenge is hier de link om je aan te melden voor ontvangst van een GRATIS  Klanksessie met Kristalbad.

Klik op onderstaande knop die jou naar de kalender brengt om jouw dag te kiezen:

Klik Hier

Tot Ziens.

 

Aanmelden niet meer mogelijk er wordt gewerkt aan een nieuwe verbeterde versie.

Dan heb ik hier een 9 daagse Spirituele Fitness Challenge voor jou (van 16 t/m 24 December). . Die ik als try out nu GRATIS aanbiedt. Maar meld je vóór de 16e aan want daarna is het niet meer mogelijk.

 • Een Ochtendritueel.( Fysiek en Mentaal)
 • Een Energetische oefening zodat je meer inzicht krijgt in energetisch werk.
 • Een Tarot kaart met affirmatie voor de dag, als positieve booster.
 • En tenslotte stel ik je iedere dag één of meerdere vragen en als jij die iedere dag per mail beantwoordt dan krijg jij van mij een gratis Klank/Kristal bad van een uur van mij.

Aanmelden niet meer mogelijk.

Dit omdat ik het zo herken, keer op keer verviel ik weer in het oude patroon en ik zal eerlijk zijn, ik val af en toe nog in mijn eigen valkuil, maar hier is mijn redding:

 • Iedere ochtend sta ik rond 6 uur op om mijn dagritme aan te gaan. En het wordt zo’n gewoonte, je natuurlijke ritme went eraan.

Ook ik had een hekel aan vroeg opstaan en dacht “lief” voor mezelf te zijn door naar mijn mind te luisteren die zei: “Ach waarom zou ik mezelf pesten, ik draai me nog even om, morgen begin ik.” Maar er kwam pas een “morgen” aan toen ik wist hoe ik met die gedachten om moest gaan.

 • Zodra ik mijn bed uit ben doe ik de ademhalingsoefeningen van Wim Hof  en loop ik naar de douche en ga daar een “Koude douche ritueel” aan of stap buiten in mijn koude bad, ook hier heb ik geleerd hoe daarmee om te gaan, want dit moet je niet zomaar zonder enige kennis aangaan, want dan kan het mis gaan.

Ga ik dan nooit meer onder een warme douche? Jazeker en is heerlijk, maar spoel me altijd met koud water af, want dat voelt op een gegeven moment zo veel fijner. Ja het maakt geluk stofjes aan en doet zoveel meer met je lichaam.

 • Dan trek ik mijn yoga kleding aan en ga iedere ochtend een uur kundalini yoga oefeningen aan. Dit kan ook bij weinig tijd een 15.min kundalini yoga Boost zijn. Sinds ik dat heb geleerd voelt mijn lichaam veel beter aan en de kou van de douche/bad trekt uit mijn lichaam.

Nee, in het begin bouw je het op en adviseer ik om alleen Warming Up  aarde oefeningen te doen van ongeveer 15 min..

 • Daarna doe ik een Mantra Meditatie om uit mijn hoofd te gaan.

Meditatie met of zonder Mantra, net wat goed voelt en passend is.

En dit alles doe ik om fit en met rust in mijn hoofd de dag aan te gaan.

Het leven bestaat uit uitdagingen , klein en groot. Wat brengt het jou? Waarom gaan mensen überhaupt een uitdaging aan? Dit omdat je weet dat het je euforie schenkt, het laat je voelen dat je leeft en dat je groeit door ergens doorheen te gaan. En daarom bied ik jullie een GRATIS  9 daagse “Spirituele Fitness Challenge:” aan .

Als jij je hebt aangemeld, dan ontvang jij iedere ochtend per mail een video met :

 • Een Ochtendritueel.( Fysiek en Mentaal)
 • Een Energetische oefening zodat je meer inzicht krijgt in energetisch werk.
 • Een Tarot kaart met affirmatie voor de dag, als positieve booster.
 • En tenslotte stel ik je iedere dag één  of meerdere vragen en als jij die iedere dag per mail beantwoordt dan krijg jij van mij een gratis Klank/Kristal bad van een uur van mij.

Géén aanmelding meer mogelijk.

Wanneer : Van 16 t/m 24 December 2021. ( maar meld je vóór 16 December  aan, want anders zal deze challenge aan je voorbij gaan. De 16e geen aanmelding meer mogelijk.)

​Een Challenge voor fitness in totaliteit , dus niet alleen de body ook de mind en voedend voor de soul.

           “​​Enjoy the totality of your body,mind and soul!”

Géén aanmelding meer mogelijk.

Tot ziens!

Namasté