Breng de sensualiteit in je naar boven.

De drukte om je heen, de jaren zijn verstreken en vermoeidheid klopt aan, hoe wakker jij je sensualiteit aan?

Moet jij in je leven veel van jezelf geven en ben je in de loop der tijd je sensualiteit kwijt ? Dan zijn deze “Sensuele Vrouw” dagen een cadeau aan jezelf, want daar is waar het om gaat. De sensuele vrouw in jou weer hervinden en te leven vanuit liefde, lef en vitaliteit.

  • Dagen waarin mooie rituelen vanuit de Tantra en het Sjamanisme worden aangereikt.
  • Relax, dans en mediteer.
  • Je levensenergie gaat weer stromen en je zal tot nieuwe inzichten komen,
  • Je zal inzicht krijgen in jouw dilemma’s en leren hoe je ermee om kan gaan.
  • Hierdoor zul je vrijer door het leven gaan.
  • Meer in balans en vol vertrouwen lekkerder in je vel, vitaler in je lijf.
  • Je komt dichter bij jezelf en verkent je grenzen.
  • Je komt tot creativiteit en kan de wereld aan
  • Jouw zelfliefde komt op nummer één te staan

Reactie:

“Ja…ik moet zeggen dat ik het een hele bijzondere, spirituele ervaring vond! Wauw… Het heeft mij echt meer inzicht gegeven over waar ik zit, en waar ik heen wil. Verder voel ik mij vollediger… Mijn lichaam meer een, van hoofd tot tenen. Toen ik thuis kwam, mijn ervaringen gedeeld met mijn man. Die vond het stoer dat ik dit gedaan had. Hij vond het ook wel een beetje ‘spannend’ merkte ik.  Ik wil je zo bedanken, voor je wijsheid! Je energie.

Ik denk dat er veel vrouwen zijn die hier heel veel aan hebben. Waar jij ze bij kan helpen. Thuis noemde ik jou een ‘geleider’. Daarmee bedoelde ik, dat jij de energie, de stroom begeleidt. Een hulp bent om het gelijkmatig te verdelen, weer met elkaar in verbinding te laten komen. Prachtig!

De drie dagen” De Sensuele Vrouw.” in een groep van max. 6 vrouwen. Drie dagen waarop we intensief met elkaar aan de slag zullen gaan om te leren op onszelf te vertrouwen, te leven vanuit zelfliefde, rust, vitaliteit en sensualiteit. Drie dagen waarin je leert puur jezelf te zijn, je grenzen verkent en  waarop we intieme zaken delen. In verbinding komen met elkaar, emotioneel, fysiek en spiritueel. Het zal je raken en ontwaken, want deze bewustwordingsreis zal je transformeren in die Goddelijke vrouw die er huist in jou!

Aanmelden : Klik Hier

Wanneer de drie daagse “De Sensuele Vrouw”: 22,23 en 24 April. De tweede mogelijkheid is 27,28 en 29 Mei. De derde mogelijkheid is 24,25 en 26 Juni en de laatste mogelijkheid is 22,23 en 24 Juli.

Tijd: Van 10.00 tot 17.00 uur

Aanmelden : Klik Hier

Bijdrage: €270 incl. koffie/thee, snacks en lichte lunch. ( 20 euro korting geldig tot drie weken vóór aanvangsdata)
Mocht je uiteindelijk de drie daagse niet aangaan, geef dit dan bijtijds aan, zodat we in ieder geval met 6 personen aan de slag kunnen gaan.

Heb je interesse, maar wil je meer informatie, kom dan naar één van de de informatie avonden  zie Blog “Info.Tantra met basic Experience “ en meld je hier aan:Klik hier.

En vergeet niet de Rite of the womb .Blog link: https://bewustincontact.nl/blog/rite-van-de-baarmoeder/  bij Nieuwe Maan, 4 December, 2 Januari, 2 Maart,1 April, 30 Mei en 29 Juni.)

Of de  “Bewust in Contact “ avonden voor vrouwen ( Blog Link:  https://bewustincontact.nl/blog/bewust-in-contact-avonden-voor-vrouwen/  één keer per maand .( 8 December, 8 Januari, 18 Februari, 11 Maart, 8 April, 6 Mei, 4 Juni en 8 Juli.)