Het is voor vele vrouwen werkelijk een behoorlijke issue om naakt voor de spiegel te staan. Ze gaan gebukt onder dat wat hen in het verleden is aangedaan waardoor deze schaamte is ontstaan.
Schuld gevoel en schaamte, je komt er niet vanaf. Je leeft onder het “juk” van je verleden of wat anderen jou nog steeds als oordeel geven.​
Je doet je best om niet “gezien” te worden​ en weet je ware zelf goed te maskeren. Nee, naakt voor de spiegel trekt je naar beneden of zelfs naar je donkere verleden.
Misschien helpt plastische chirurgie​ of veel Make-Up en corrigerende kleding je er wel overheen? Nee, het is tijdelijk maar het schuld en schaamte gevoel dat blijft.
Naakt voor de spiegel staan…. wat doe ik mezelf aan!!!
Laat staan als een ander je zo ziet​… afschuwelijk. Nee, ook tijdens het vrijen geen licht aan, omdat ik me zo schaam.

Ik schaam me rot !

Als je niets met de bron van jouw schuld gevoel en schaamte hebt gedaan, dan helpt niets eraan. En ja natuurlijk heb je er wat aan gedaan, je klopte bij hulp instanties aan, maar die hebben niet veel voor je gedaan. Je bent gaan sporten en een dieet aangegaan, je slikt pillen, maar het heeft je geen goed gedaan, want de schuld en schaamte blijft bestaan om bijvoorbeeld naakt voor de spiegel te staan of te vrijen met het licht aan.
Maar de oplossing ligt niet daar, maar zit binnen in jou.
​Nee ik praat je nu geen schuld gevoel aan, maar wil je vertellen dat​ het vinden van de weg van vrijheid en tevredenheid een pad is die je vanuit jouw werkelijke zijn wie je bent dient te gaan.

Huh? Wie ik ben?​ Dat weet ik wel hoor, kom daar niet mee aan!

Wat als ik je vertel dat conditioneringen uit ons verleden en zelfs vanuit vorige levens ons een scheef beeld geven van wie we werkelijk zijn! Ja werkelijk waar, daar ligt het “gevaar”​.
​Alles is energie en daar waar je aandacht op vestig vergroot, dus het zou zomaar kunnen zijn dat jij jezelf verklein.
​Hoe als dat anders zou zijn? Wat, als jij je grootsheid gaat zien. Eng misschien? Maar als ik jou vertel dat je je zult verwonderen over de Magie van Energie en dat het werkt  op alle lagen van jouw Body, Mind and Soul. ​
Het kost je minder dan een plastische chirurg en heeft een eeuwige houdbaarheid. Je zult leven zonder schuld en schaamte en voelt je ervan bevrijdt.

Bewust in Contact met de” Goddelijke” vrouw in jou!​

​​Ga naar de bron waar komt die ontevredenheid werkelijk vandaan? Alles is energie en die monkey mind van jou blijft vanouds maar gaan…..Komt dit oordeel vanuit je verleden? Hebben anderen jou zo veroordeeld of  iets aangedaan waardoor je gebukt onder schuld gevoel en schaamte door het leven moet gaan?
Maar, als je weet dat alles energie is, dan weet je dat je deze energie ook anders kan interpreteren. Door i.p.v. het te onderdrukken en te negeren toch wat stapjes de ladder OP te gaan. Ja, je kunt leren om er anders in te gaan staan, je gedachten patroon te transformeren door eenvoudige oefeningen in je leven te integreren. Kies voor jezelf en kies voor geluk en hier alvast wat TIPS om direct aan de slag te gaan:

 • S’ochtends gaat de mind direct aan de slag, dus geef de mind niet de kans om je dag te verpieteren, begin de dag met een “Fake” lach, de mondhoeken omhoog i.p.v. naar beneden het geeft je brein het sein van “Fijn”.
 • En dan nog vóór je je bed uitgaat ga je een affirmatie aan die je gedachten een booster geven. Er zijn er velen maar hier alvast één die je kunt gebruiken: “Ik kies voor mezelf. Ik hou van mezelf. I AM en ik sluit mij af voor alle lage niveaus van de mind.”
 • Sta op, rek je uit en voel bewust je voeten op de vloer. Ga dan naar de bewuste ademhaling vanuit de buik. Vier tellen in, vier tellen vasthouden en vier tellen uit.
 • Ga onder de douche en zing een Mantra die je bij zal staan om uit die Monkey Mind te gaan. Bijvoorbeeld de Lotus Sutra: Nam Myoho Renge Kyo. Ook te vinden op You Tube. De Mantra die Tina Turner veel heeft gebracht. Haar boek “Geluk staat je goed”. is trouwens een vette aanrader.
 • Kleed je aan en ga voor de spiegel staan en kijk jezelf zonder oordeel recht in de ogen. Zodra de mind aanslaat ga je weer naar de diepe ademhaling en herhaal je de mantra.
 • Pas na je ontbijt zet je je mobiel aan.

Hoe verder gaan?

Ik wil JOU helpen om het leven vanuit innerlijke rust, liefde, sensualiteit, en vanuit authenticiteit te leven.
Daarom bied ik jou mijn zeer waardevolle  sessie aan:
“Ontdek de Goddelijke vrouw in jou.”

 • Ben jij het zat om zo onzeker en vol twijfel in het leven te staan?
 • Je alsmaar bevestiging nodig hebt en geen mogelijkheid ziet om uit die vermoeiende neerwaartse spiraal te gaan?
 • Wil jij leven vanuit passie en plezier en voor jezelf gaan staan?
 • Wil jij ervaren wat spiritualiteit jou brengt en een rijkdom aan informatie schenkt?
 • Wil jij jezelf leren door het leven te navigeren?

Dan bied ik jou een Goddelijke sessie van 45 minuten aan.
Een sessie waarin jij één op één in aanraking komt met de Magie van Energie en je een beeld krijgt van wat je in jouw leven een boost mag geven? Wat voor vrouw huist er in jou? En hoe kun je leren om die Goddelijke vrouw in jou door het leven te navigeren?
Wil jij ervoor gaan? Meld je dan NU aan. Plan direct een afspraak in mijn agenda voor éénmalig een kennismakingssessie: “Ontdek de Goddelijke vrouw in jou”.

Klik op deze link: Aanbieding intake sessie

Daarbij organiseer ik één keer in de maand “Bewust in Contact” avonden voor vrouwen. Tijdens deze avonden bespreken wij intieme zaken met elkaar . Voor meer informatie en aanmelden via :  https://bewustincontact.nl/blog/bewust-in-contact-avonden-voor-vrouwen/

Mijn naam is Ingrid Kramer en mijn missie is om de hoog gevoelige vrouw Bewust in contact te brengen met wie zij werkelijk is nl. De goddelijke vrouw die vol liefde totaal zichzelf mag zijn en zal stralen en daardoor alles uit het leven zal halen ook op het gebied van intimiteit, want dat is mijn specialiteit.
Als veelzijdige, passionele en zelf ook hoog gevoelige vrouw navigeer ik jou naar jouw innerlijke kracht via mijn levenservaring en brede kennis als Holistic Life Coach, Master in Healing Energy en Spiritueel Coach vanuit de Kundalini Yoga traditie.
“I am your travel agent to inner peace”.
Alles is energie en met die wetenschap in ogenschouw nemend bereik je de allerbeste versie van jezelf.
Ken jij vrouwen die jij blij kan maken met mijn blog? Deel het dan gerust met ze.