Blog/Vlog

De schaamte voorbij.

De schaamte voorbij.

Zijn er zaken waar jij je voor schaamt? Schaam jij je voor je lichaam ? Of zijn er zaken die je diep van binnen voor jezelf hebt bewaard en die je dus zoveel mogelijk wil  omzeilen, verzwijgen en niet mee naar buiten komt, maar er wel voor zorgt dat je niet vrij van schaamte door het leven kunt gaan?

Voelt het leven als een strijd? Waar is je passie en intimiteit? Sta jij open voor Spiritualiteit? Weg met die twijfel en onzekerheid?

Als je met mij werkt dan kom je Bewust in contact met wie jij in wezen bent. Je zult vanuit meer zelfvertrouwen door het leven gaan.

Lees meer
Vakantie Naweeën.

Vakantie Naweeën.

Het is wat, de vakantie net achter de rug en weer toe aan vakantie?

Het heeft mij twee weken geduurd om weer in mijn ritme te geraken. Door in de vakantie niet mijn dagritueel aan te gaan van het vroege opstaan en ook de Kundalini yoga was in mindere mate .Onvrede melde zich aan.

Lees meer
Het Kristalbad.

Het Kristalbad.

Een Kristalbad? Wat is dat? Onze Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden.(zoals op het plaatje) Via deze centra en de energie lagen om ons heen ontvangen en zenden wij energie uit onze omgeving (de kosmos) en...

Lees meer
De schaamte voorbij in de liefde.

De schaamte voorbij in de liefde.

Zijn er zaken waar jij je voor schaam? Zaken die je diep van binnen voor jezelf hebt bewaard en die je dus zoveel mogelijk wil  omzeilen, verzwijgen en niet mee naar buiten komt ? 

En dan bedoel ik zaken die jij aan bent gegaan, waar je nu niet meer achter kunt staan.
Of ligt het meer op het vlak van “De liefde bedrijven” ?
Ben jij misschien door je ex gekleineerd en doe je het altijd “verkeerd”.
Of wens je een man of vrouw aan je zijde, maar weet haar niet te verleiden, je bent bang en onzeker .
Of liep je al heel vaak een “blauwtje” en voel je al snel afgewezen, dus gaat het niet meer aan.
Of is het je lichaam waar je je voor schaam, of……….

Lees meer
Inzicht via de Tarot

Inzicht via de Tarot

Als paragnost, heldervoelend en helderwetende geef ik antwoord op al jouw levensvragen.
Ik leg niet alleen de kaarten, ik gebruik ook mijn kwaliteiten als Holistic Life coach met achtergrond Tantra en Sjamanisme, Reiki Master en Energetisch Healer.
Ik breng je bewust in contact met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Ik geef je de juiste Tools om vanuit meer rust door het leven te gaan en met bepaalde thema’s die tevoorschijn komen en aandacht vragen hoe je er mee om kunt gaan.
Naast de Zen Tarot maak ik gebruik van verschillende soorten Orakel kaarten en de aurasoma pommanders.

Lees meer
HSP Voorjaarscocktail voor jou!

HSP Voorjaarscocktail voor jou!

De veranderingen zitten in de lucht en het voorjaar dient zich aan! Je voelt de lentekriebels en loopt tegen onrust aan. Ja  verandering brengt onrust met zich mee, vooral voor jou als hoog gevoelige man/vrouw. Daarom hier een Voorjaarscocktail voor jou!

Lees meer
De kracht van Mantra’s.

De kracht van Mantra’s.

WAT ZIJN MANTRA’S?

Het woord mantra is Sanskriet en is opgebouwd uit twee delen: man (denken/geest) en tra (instrument of hulpmiddel). Bij een mantra wordt er gebruik gemaakt van stemgeluid om het bewustzijn te veranderen. Door het chanten van een mantra ontstaat er een vibratie, die pure energie is.

Lees meer

Tantra: De schaamte voorbij.
7 tips te leven vanuit liefde, lef en vitaliteit.

Kom Bewust in Contact met de allerbeste versie van jezelf. I AM

Download NU