Coaching: Bedrijf/personeel, groep en individueel.

Heb jij een enerverende baan?

Ben je moe en heb je het gevoel dat je batterij leeg raakt en je inzicht en vaardigheden wil ontvangen om weer met plezier en vol energie aan de slag te gaan? Ervoor te zorgen dat het geen overleven wordt en er dus anders in leert te staan.

Dat energie van je weg kan sijpelen als je je niet goed beschermt?

Weet je dat alles energie is?

Dat wij mensen energetische wezens zijn en verbonden met alles en iedereen om ons heen?

Dat ieder gesproken woord energie is?

Dat iedere gedachte energie is en je kan voeden, maar ook uit je kracht kan halen?

Dat sommige gedachten je ziek kunnen maken?

Dat er manieren zijn om de “marionet” los te maken van de touwtjes (oude conditioneringen, aannames), zodat je stevig op jezelf kan blijven staan.

Dat er bewustwordingsprocessen zijn die ervoor zorgen dat je puur vanuit jouw authenticiteit door het leven kan gaan, zodat je met meer plezier het avontuur dat “leven” heet aan kunt gaan?

Mijn naam is Ingrid Kramer, jouw “Travel Agent to Inner Peace.”

Als Holistisch Life Coach werk ik met ademhalingstechnieken, energetisch heling/coaching, inzicht kaarten, lichaamswerk en al mijn kennis en levenservaring op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling en Energie.

Als onderwijzeres heb ik jaren voor de klas gestaan, gaf dans en drama en kon als duizendpoot alles aan, totdat ik in een Burn Out raakte en via coaching  en cursussen het inzicht en de vaardigheden ontving waarmee ik nu anderen bij kan staan.

Momenteel werk ik deels op een Tyltylschool (VSO), waar ik veel gebruik maak van mijn kwaliteiten op energetisch gebied en heb daarnaast mijn bedrijf : Bewustincontact.nl

Naast individuele begeleiding geef ik groepstrainingen en verzorg ik lezingen en workshops. Alles vanuit een Holistische visie, dat wil zeggen dat alles met elkaar verbonden is. Dan beperk je je niet alleen tot het kijken naar een specifieke klacht waar je last van hebt. Je kijkt naar jezelf als mens in z’n totaliteit. Want, volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.