Jiva’s Dance and Sound

“Enjoy the Totality of your body, mind and soul.”

Binnenkort Nieuwe Data !

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.

Jiva’s  Dance and Sound .

We dansen vanuit onze oer bron. Durf geluiden te maken. Geef jezelf totaal. Ervaar de blijdschap en vreugde die naar boven komt bij het bewegen. We vieren het leven en dansen op het ritme van ons hart en danken moeder aarde voor alles wat zij ons te bieden heeft en uit respect voor de natuur.
We dansen de vier elementen aarde, lucht, water en vuur. In Jiva’s Dance ga je een innerlijke reis aan, een reis zonder de beperking van tijd en ruimte.

Richt je aandacht op een bepaald onderwerp vanuit je hart (of vanuit de Tarot kaart), dat opgehelderd dient te worden of kracht bij gezet. De Tarot kaart geeft de essentie aan waarin je op dat moment leeft en ik zal je de verdere betekenis geven en meer inzicht zal verkregen worden tijdens de dans.

Healing sounds, dynamische percussie en andere ritmes en een transformationele ademhalingstechniek (en eventueel een blinddoek) stimuleren een  stadium dat spirituele inzichten, mentale helderheid, lichamelijke en emotionele gezondheid teweeg zal brengen.

Dit door de volgende zaken:

  • (Eventueel) Een blinddoek  voor de “Inner Vision”
  • Fire-Breathing, een twee maal achter elkaar snelle inademing door de neus en één uitademing door de mond op een bepaald ritme dat het Trance Stadium zal bevorderen en het contact met de Spirit World.
  • Tijdens de stops leggen we één hand op de onderbuik (bewuste buikademhaling) en één hand midden op de borst (hart Chakra).
  • Richt je aandacht op een bepaald onderwerp vanuit je hart (of vanuit de Tarot kaart), dat opgehelderd dient te worden of kracht bij gezet.
  • Word bewust van je lichaamstaal.
  • Doe makkelijk zittende kleding aan.
  • Neem een handdoek mee en bidon.

Tot slot gaan we onder begeleiding van de drum (in de ontspannende fase) nog wat dieper onze innerlijke reis aan en we eindigen deze reis in totale stilte.

Wanneer: ?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.

Namasté

Ingrid Kramer