Holistische Massage

Deze 90 minuten durende sessie heeft een holistische insteek waarbij ik de mens in zijn totaliteit benader en behandel .
Het richt zich op het evenwicht tussen lichaam en geest.
Problemen en emoties die niet verwerkt zijn, stress, moeilijke situaties zullen zich vaak uiten in lichamelijke klachten, dit doordat lichaam en geest niet in balans zijn.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingridkramer@upcmail.nl of bel 06-49716353 

Tarieven: https://bewustincontact.nl/tarieven/

Een persoonsgerichte aanpak, vandaar dat er eerst een gesprek zal plaatvinden nog voor we de massage ruimte betreden. Het is van belang de vergeten taal van het lichaam te herkennen en bewust te worden. De nadruk licht dus op bewustwording en het evenwicht te vinden tussen denken, voelen en doen. Door deze bewustwording kun je zelf de verantwoording nemen voor je eigen helingsproces. Mediteren en het delen van gevoelens zal hierbij een steun zijn. Oud zeer lost op en er zal ruimte komen voor nieuwe energie.

Na het gesprek begeven we ons naar de sessie ruimte, waar we met een korte meditatie beginnen om in het Hier en Nu te treden, de beslommeringen van de dag los te laten en via een bewuste ademhaling vanuit de buik “thuis” te komen bij jezelf. Daarna begin ik met een energetische reiniging met salie, heilig hout of Florida water.
Nadat je jezelf geheel of gedeeltelijk hebt uitgekleed (aan jou de keus), neem je plaats op de massagetafel.
Voorafgaande aan de massage begin ik met het openen van de zintuigen met warme doeken en klank waarna de massage met warme olie zal plaatsvinden.
Door bewuste aanraking leer je meer vertrouwd te raken met de signalen van je lichaam.
Luister naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Er kunnen soms emoties loskomen, laat zijn wat zich aandient, je hoeft je er niet voor te schamen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingridkramer@upcmail.nl of bel 06-49716353