Holistic Life Coaching

Wanneer Holistic Life Coaching?:

Zit je niet zo lekker in je vel of lopen de zaken niet naar behoren
Zoek je een betere balans in je leven
Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan
Ondervind je te weinig vreugde en passie en voel je je vaak moe en lusteloos
Zit je in of kom je net uit een burn-out, ziekte of stress periode
Zijn er problemen op relationeel gebied?
Zijn er bepaalde vragen of situaties waar je graag eens op een andere manier naar wil laten kijken of heb je gewoon behoefte aan een klankbord, dan is dit Life Coaching traject misschien wel wat voor jou/jullie?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier. 
Tarieven: https://bewustincontact.nl/tarieven/

 Wat is Holistic Life Coaching?

HOLISTISCH (vanuit Tantra/Sjamanisme) – Bewustwording van jouw levenspatronen en conditioneringen onder andere via meditatie (zowel passieve als actieve meditatie ), mindfulness en lichaamswerk.
Maar vooral praktische handreikingen, oefeningen en thuisopdrachten, waardoor via nieuwe  inzichten, veranderingen optreden in jouw denk en handelingspatronen waardoor je meer rust ervaart en vanuit die rust in contact komt met je ware zelf.

Ook wordt er op ENERGETISCH  gebied gewerkt. Alles is ten slotte energie, grijpbare- maar ook ongrijpbare – ofwel ijle energie genoemd. Onder andere via aura en chakra reading en healing zal je meer in balans raken.

In ons lichaam ligt veel opgeslagen waar wij ons niet bewust van zijn. Het blokkeert ons om vrij te zijn van oud zeer en brengt ons vaak weer terug in “oude” patronen en kan zelfs lichamelijke klachten veroorzaken. We denken vaak dat we de zaken uit het verleden al hebben verwerkt en er niet meer naar hoeven te kijken, maar dat is ons DENKEN, ons lichaam VOELT het anders en vraagt om aandacht. Door deskundigheid op het energetisch gebied, mijn levenservaring en sterke intuïtie (spiritueel inzicht) kan ik je in verbinding brengen met deze opgeslagen blokkades en belemmeringen (zelfs vanuit een heel ver verleden). Door je in verbinding te brengen met je lijf en dat wat zich energetisch aandient krijg je inzicht waardoor bepaalde zaken in je leven niet stromen.

Daarnaast maak ik gebruik van de Sjamanendrum/Voice, Zen tarot, Pendel om me zo energetisch met je te verbinden en in te voelen (ik kruip als het ware in de huid van): Het accent bij Zen Tarot ligt niet op de systematiek van de tarot of de voorspellende waarde, maar meer op de verdieping van een situatie in het dagelijks leven. Het is goed bewust de uitdagingen van het dagelijks leven tegemoet te treden. En zo kan het inzicht ontstaan dat de toekomst een uitvloeisel is van ideeën, gebeurtenissen en houdingen in het NU.

Het is COACHING en géén therapie. Ik maak dus gebruik van het zelfoplossend vermogen van de mens. Ik help je het zelf te doen. Het vraagt doorzettingsvermogen en lef om jezelf kwetsbaar op te durven stellen.

Gratis SKYPE intake gesprek. (Mocht Skype niet lukken, neem dan contact met mij op via mijn 06-49716353)

Skype  Intake :

Schrijf op het aanmeldingsformulier het antwoord op de volgende vragen:

  1. Omschrijf kort jouw situatie.
  2. Wat is jouw vraag.
  3. Wat verwacht jij van mij als coach.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en stuur je twee tijdstippen waarop deze sessie kan plaatsvinden.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ingrid@bewustincontact.nl of bel 06-49716353 of Klik hier voor contact formulier.