Blog 5.Hoe kom ik in mijn kracht?

Herken je dit? 

Je voelt je niet serieus genomen.

Je trekt het je enorm aan wat anderen van je vinden.

Je gaat moeilijk om met kritiek.

Je ervaart het leven als een gevecht om te overleven.

Je geeft alsmaar en krijgt er weinig voor terug.

Je hebt een muurtje om je heen gebouwd.

Je piekert.

Je bent onzeker over jezelf.

 

Hoe zou het voor je zijn om: 

Gehoord te worden?

Dicht bij jezelf te kunnen blijven?

Stevig in je schoenen te staan?

Goed met kritiek om kan gaan?

Het leven te genieten?

Naast geven ook te kunnen ontvangen?

Jezelf kwetsbaar op durft te stellen?

Meer innerlijke rust te ervaren?

In je kracht te staan?

 

Als jong meisje liet ik mij manipuleren om “lief, leuk en aardig ”gevonden te worden, want als je lief bent krijg je aandacht.

Totdat dat niet meer werkte en toen heb ik een ander ”masker” opgedaan, en als een “Warrior” door het leven gegaan (wat deze foto symboliseert).

Stoer en zwaar ben ik over mijn grenzen gegaan om alsnog “goedkeuring “te ontvangen van mijn omgeving.

Het leven was een gevecht en ik stond in de “overlevings” modus. Angst was wat mij weerhield om mijn maskers af te zetten.

Angst om gezien te worden, want dat zou weleens heel pijnlijk kunnen zijn.

Angst dat men mij niet zou liefhebben of waarderen om diegene die ik ben, totaal, dus ook mijn schaduw kanten.

Vlucht patronen ontwikkelden zich en zorgden ervoor dat ik niet meer wist wie ik werkelijk was.

Wat ik wilde? Wat mijn mening en visie zijn? Hoe ik mij staande hou? Hoe ik gelukkig word?  Hoe ik mezelf bevrijd van al die last die ik mezelf heb opgelegd?

Het was een lange reis via vele wegen, maar ik heb uiteindelijk mijn totale acceptatie en vrijheid verkregen.

Hier alvast vijf tips hoe ik dat bereikt heb: 

  • Meditatie: Bewust in het leven staan. Neem een meditatieve houding aan. Door uit je hoofd naar je onderbuik ademhaling te gaan en observeer je gedachten maar klamp je er niet aan vast. Hier zullen we in het coaching traject dieper op in gaan.
  • Ademhaling: Een bewuste ademhaling vanuit de onderbuik. Leg je handen op de onderbuik en voel deze bij de ademhaling op en neer gaan. Blaas bij iedere uitademing je gedachten weg het universum in. Het zal je meer innerlijke rust geven.
  • Grenzen aangeven: Geef je grenzen aan en kies voor jezelf door met een opgeheven hoofd en rechte rug door het leven te gaan je lichaamshouding is van groot belang (lichaamstaal)
  • Positiviteit: Begin de dag met drie dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent en eindig de dag met je successen van de dag op te schrijven.
  • Rust momenten: We razen vaak aan onszelf voorbij. Sta af en toe stil en neem een kort rust moment. Van daaruit kunnen nieuwe energie en inzichten binnen stromen.

 

De weg hoeft voor jou niet zo lang te zijn. Maak gebruik van mijn ervaring, kennis en vaardigheden en gun jezelf een leven waarin jij totaal jezelf mag zijn. Leren te leven vanuit (zelf)liefde en vertrouwen. Leren jezelf kwetsbaar op te durven stellen en te ervaren hoe het is om in je kracht te staan, zonder hiervoor als “Warrior” door het leven te gaan.

Ben jij ook toe om de weg naar jezelf te vinden? Via “Holistic Life Coaching” kan ik je begeleiden om Bewust in contact met jezelf en van daaruit met de ander en in de wereld te staan.

Een individuele aanpak van minimaal 5 bijeenkomsten en tussendoor What’s app contact, zodat ik je af en toe die “booster “kan geven, dat zetje in de rug. Na de wekelijkse 5 bijeenkomsten bouwen we langzaam af naar eens in de veertien dagen/drie weken enzovoort.

Wil jij nu alvast weten wat ik voor jou kan betekenen, schrijf je dan Nu in voor een GRATIS Skype sessie van 20 minuten via mijn website: https://bewustincontact.nl/onweerstaanbaar-aanbod/

Hier een review: 

Lieve Ingrid, ik ben zo ontzettend blij met jou als coach! 🙂 Je voelt me heel goed aan en weet precies wat er moet gebeuren. Je maakt het onbewuste echt bewust, maar op een hele fijne manier. Je bent open, eerlijk, lekker rechtstreeks en hebt veel humor (zeker niet onbelangrijk), je neemt me serieus en ik kan alles tegen je zeggen. Door jou kracht, openheid, liefde, eerlijkheid en enorme hoeveelheid energie heb ik een grote spirituele groei gemaakt en gelukkige staan er nog sessies in het verschiet. Ik schrijf met je/jij en niet met u en dat is juist zo fijn, Het contact is warm, vertrouwd en ik voel me enorm verbonden.

Mijn ervaring onder andere is dat de energetische sessie tijdens de coaching ervoor zorgde dat ik inzicht kreeg in het niet kunnen aarden daarna voelde het heel anders en nu ben ik veel meer geaard. In het verleden heb ik ook coaching projecten gedaan bij andere coaches, maar wat ik heel fijn vind om te ervaren bij Ingrid is dat er dagelijks contact is. Vooral bij onzekerheid en lastige situaties is het zo fijn om de peptalk van Ingrid te horen en ik denk dat dit ook voor goede resultaten zorgt. Ik hoor je al denken… Martine wat een positiviteit allemaal… het zal wel, er zal toch ook wel iets zijn wat minder is zoals de prijs… nee die is er niet want het is het dubbel en dwars waard en je investeert in jezelf en je toekomst!! Als je wil veranderen en jezelf een lol wil doen zou ik Ingrid zeker aanraden.

Ik ben heel benieuwd hoe jij in het leven staat en wat jij ons als tips aan de hand kunt doen. Laat je reactie achter en schrijf die in het contact formulier onder vermelding:

Reactie Blog 5. 

https://bewustincontact.nl/rotterdam-contact/

Ik zou het geweldig vinden als je dit met mij wil delen. Daar leer ik van en de andere lezers hebben er ook baat bij. Als dank voor jouw reactie krijg jij 10 procent korting op een sessie naar keuze bij mij.

Ik kijk ernaar uit je reactie te lezen en je terug te zien.

Namasté

Ingrid Kramer

 

No comments yet.

Geef een reactie