“Bewustincontact”moment 3

Een #”Bewustincontact” ( 3 ) moment, waar niet alleen ik , maar waar jij misschien ook iets mee kan.Vanochtend vroeg ging de wekker om 06.15 uur af . En na een rusteloze nacht door hersenspinsels, kwam mijn twijfel of ik er wel uit zou gaan om mijn goede voornemen te volgen.Ai … even de wekker een klap gegeven …..nog héél even…bij de tweede keer kwam wederom de gedachte…zal ik gaan? Stel je niet aan,,,,,NIET DENKEN DOEN en ben direct opgestaan en naar het zwembad gegaan.
Eenmaal op de fiets begon mijn energie al te stromen, heerlijk zo vroeg in de morgen al buiten te zijn en blij dat ik vroeg ben opgestaan.
Ik heb in het zwembad mijn persoonlijke record gezwommen nl. 54 baantjes ( van 50 m) in 33 minuten.
Thuis mijn stretch oefeningen gedaan en op mijn kop gestaan op mijn Feet up bankje, waarna ik kort ben gaan mediteren.
Daarna sprong deze Wijsheid Orakel kaart van Colette Baron-Reid uit de stapel toen ik ze schudde:”Innerlijk Weten”:
Betekenis: Intuïtie;luisteren naar je innerlijke orakel;empathie;hooggevoeligheid.
De deur naar innerlijke wijsheid.De kunst is om aandacht te schenken aan je heilige innerlijke gevoelens en er vervolgens naar te handelen.Stem erop af en vertrouw deze gevoelens-die zijn juist. Intuïtief weet je dat jij ook talenten hebt.Denk aan de energie die alle denkers en creatieve geesten, alle uitvinders en leiders hebben en die jij ook nodig hebt om de sprong naar succes te wagen.
Zo dat ga ik zeker doen de sprong naar succes wagen .
Een fijne dag allemaal!
No comments yet.

Geef een reactie