“Bewustincontact”moment 2

 

“Bewustincontact” moment 2

 

Een “Bewustincontact” ( 2 ) moment ,

om jullie deel te laten zijn en wie weet heb ik er dan niet alleen wat aan,maar ook jij !

Vanochtend vroeg kwam ik al fietsend veel spreeuwen tegen onderweg en dus keek ik bij thuiskomst in mijn nieuwe boek van Christiane Beerlandt “Als dieren spreken konden…” naar de betekenis van de Spreeuw en was enorm blij met deze uitleg en vooral de meditatie.

De Spreeuw staat o.a. voor bewustzijn, nieuwe inzichten, gewaarwordingen.”Jij staat toe dat de allermooiste Levensadem je bevrucht.Jij bent één en al openheid zonder begeerte of hebzucht”

De meditatie in het kort komt op het volgend neer “Haal diep adem,maak je innerlijk leeg en klaar om het allermooiste in je zielswezen te mogen ontvangen, vul jezelf met vreugdevolle , lichtende tinten,adem duisternis uit.”
Ik ging in mijn tuin zitten .Met een rechte rug op het puntje van mijn stoel, voeten stevig op de grond en handen open op mijn schoot…..en ja ik ontving het mooiste Vogelconcert ooit!!!

Daar heb ik enorm van genoten en mijn hart maakte sprongetjes van vreugde.
Eenmaal weer binnen in huis trok ik een kaart van “Wijsheid Orakel van Colette Baron-Reid”en ja hoor daar kwam de kaart;”Schateiland” nr. 9 De wet van aantrekking maakt dromen waar.Positief denken zorgt voor meer geluk.het lijkt alsof overvloed uit het niets ontstaat.Financieel gewin en het delen van geluk!

Jaaaaaa laat het maar stromen….ik ben er klaar voor.En jij? Een hele mooie dag gewenst .Deze foto kreeg ik vandaag van Jolanda van Bavel en die geef ik nu door aan jou, Namasté.

No comments yet.

Geef een reactie