“Bewustincontact” moment 1

Bewustinconrtact” moment 1

Een ‘Bewustincontact” moment, om jullie deel te laten zijn en wie weet heb ik er dan niet alleen wat aan,

maar ook jij !

Ik merk dat ik tegen irritaties aanloop.(Vanuit Ego , verleden….)Dat betekent dat ik nu mag kijken naar de diepere laag die erachter zit.Het wil mij iets vertellen ….Volle Maan …de energie van het naar boven halen van diepere lagen die gezien en geheeld mogen worden waardoor je het kan transformeren en een groei moment pakt. Hoe? Daar zijn verschillende manieren voor.Zelf doe ik het vandaag als volgt :

Ik trek een Orakel kaart met de vraag:
Wat wil deze irritatie mij vertellen? Ik trok de kaart Yang van de Wijsheid Orakel set van Colette Baron-Reid .Deze kaart vertelt mij : “Een moment van handelen, want ik heb de drang om vooruit te komen.”
En ja irritatie blokkeert je.

Mijn tweede stap is in meditatie ( in stilte ) gaan met deze kaart en vraag. Maar er gebeurt iets anders:
Ik ontvang een teken nl. … het lied van Pearl Jam “Alive”dient zich aan in mijn hoofd , dus die zet ik op….”O000hhh I am Alive …..” Yessss lekker meeschreeuwen en dansen….Heerlijk dat lucht op. De lekkerste meditatie die er is.

Mijn derde stap is : Naar buiten de zon inademen en mezelf weer opvullen met de warme energie van de zon.
Vierde stap ….implementeren , dat wat zich via de meditatie heeft aangediend….toepassen. Ja de dag aangaan . ENJOY .Succes !!!Fijne dag verder

.

No comments yet.

Geef een reactie